Curiosul caz al lui Chirica

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Să-mi zică un țânțar c-ar trebui să-mi sug burta? L-aș fi trimis spre hemoglobină, vorba răposatului Dan Iosif, însă nu mă pricep doar la înțepături. Uneori sunt chiar veninos de apă dulce, așadar merit un jet sulfuros între urechi.

* Apropo, elicopterul care a survolat Galațiul în noaptea de marți spre miercuri, pentru nenorocirea populației care trăiește cu sângele nostru, n-a reușit să mă trezească. Și am lăsat geamul deschis, ca atunci când îl aștept pe Moș Crăciun. Dacă aș fi o țâră mai responsabil, n-ar mai trece evenimentele pe lângă mine.

* După ce parcurgi cea mai nouă poveste a familiei Chirica de la Iași (te ajută Google s-o identifici, nu trebuie să mergi pe o publicație anume, dar materialul este opera jurnaliștilor de la Reporter IS), n-ai cum să nu concluzionezi: bă, ce săracă e mama lu' Marian Oprișan! Altfel spus, mama ieșeanului face cu Bolta Rece...

* Presa ieșeană a dezvăluit afacerile disidentului din PSD, mezinul lui Mihai Chirica derulând businessuri imobiliare încă de la vârsta de 11 luni. Firește, cu sume uriașe de bani, doar nu cu suzetele și biberoanele din dotare, și fără să intre în alocația lunară primită de la statul neparalel. În ecuație este prinsă și mama primarului, o femeie simplă de 73 de ani care a declarat că din propria pensie a strâns 250.000 de euro. Concluzii neșlefuite, ca la botul calului:

1. O s-o cert iarăși pe mama. N-o ajută situația geografică pentru a ridica din umeri. Ești din Moldova? Fă ceva pentru fiul tău, măcar o limuzină săracă, mai săracă decât bolidul primit de Marian Oprișan...

2. E titlu de film de Oscar nebunia descoperită de Reporter IS: The Curious Case of Benjamin Chirica. În românește, ca să n-o inhib pe Veorica, sună mai friendly.

* Un fost angajat al Poliției Sibiu a cerut mită un loc de veci la preț redus. Se gândește și el la viața veșnică, mai ales după ultimele întâmplări din spațiul carpato-danubiano-pontic. Frica de Dumnezeu e mai mare decât teama de Carmen Dan.

Citit 816 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.