Țigara dinaintea CEx-ului

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Oamenii afectați de inundațiile din comuna gălățeană Corod sunt ajutați să treacă peste momentele dificile: au primit pâine, apă și ceapă. Ca să nu se pupe, probabil.
* De ce n-ar avea voie să-și atingă buzele? Nu te guduri până când nu vei avea garanția că nenorocirile de acest gen vor mai fi văzute doar în filmele de science-fiction. Așadar, pupicii trebuie atârnați în cui.
* De la pantofii cu toc oferiți de Elena Udrea, tot undeva în Moldova, la cepele degerate din epoca Vioricăi Dăncilă e o distanță apreciabilă. Cu alte cuvinte, tot la bucătărie le trimitem pe româncele noastre și după viitură? Nu pricep de ce au evitat să le ofere direct sushi?
* Ar mai fi ceva: pe cine faceți voi vegani la Corod, bă? Nu v-ar fi nițică rușine.
* Că tot am pomenit-o pe neconflictuala de la Palatul Victoria. Ieri a trântit-o pe aia cu sex, în loc de CEx, de s-au hurducăit de râs baronii din partid. Râdeți, nene, pe propriile sondaje. Și când o zice Veorica „ce are sula cu Srefectura?”... Da, Srefectura, cu S.
* Bogdan Matei, ministrul Tineretului, și-a aprins țigara în toiul CEx-ului de la PSD. Indoor, cum ar veni. Era țigara dinaintea CEx-ului.
* Soția lui Dacian Cioloș vrea introducerea conceptului mindfulness în programa școlară. În mediul rural, unde se poate ajunge doar cu căruța, nu va fi obligatorie această poezie.
* Un jandarm a lovit un elev într-un liceu din județul Giurgiu, acolo unde avea loc examenul de bacalaureat. Invidie, firește, căci rădăcina de intelectual trebuie smulsă.
* Umorul involuntar atinge cote nebănuite. Vladimir Putin, un cetățean obișnuit al planetei, a vorbit despre criza din Republica Moldova: „Puterea a fost uzurpată de oligarhi.” Nu-mi mai trebuie nimic, comedia și-a consumat ultimul său act.
* Un bărbat din Galați a ascuns moartea mamei sale pentru a-i încasa pensia. Start-up nation pentru săraci la minte, parcă astfel era denumită campania.

Citit 695 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.