Ministrul ”din reflex”

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Nu ieșirile sale în decor - ca să fiu nobil în exprimare - îi știrbesc imaginea de prezidențiabil lui Șerban Nicolae. Și Traian Băsescu a dat cu oiștea în gard sau poate că era regele mitocăniilor, nici faptul că i-a fost șofer unui infractor dovedit nu-i rupe din smalț, de fapt nu știu de ce insul pufos îndeplinește mai puține criterii și decât Ninel Potârcă pentru a se înscrie în cursa pentru Cotroceni. Pentru cititorul care a ratat revista presei într-una din acele zile, Potârcă a fost umflat și închis pentru evaziune fiscală. Măcar ăsta reprezenta o etnie sau un mod de viață - nu știu pe cine ar reprezenta Șerban Nicolae. Pe mulți dintre fanii săi - rămâne să-i încadrăm cu altă ocazie - i-ar sufla Călin Popescu Tăriceanu.

* Pe Facebook și pe celelalte rețele de socializare s-au făcut toate glumele pe bază de CEx. Sau sex, cum i-a spus-o Veorica mai simplu, în felul în care i-a venit la cavitatea bucală. Cu această ocazie, neconflictuala a aflat că îi lipsesc cinci ani pentru a fi cexagenară.

* Klaus Iohannis a semnat, de ziua lui, Acordul Politic Național, împreună cu Opoziția din care face parte și marele său adversar din 2014, Victor Ponta. Ce s-au mai fotografiat, și-au rânjit fasolea, ca să citez din Șerban Nicolae, și-au strâns mâna, ceva de nefrecventat... Rămâne să vedem cine va împroșca primul cu noroi în ceilalți, căci valurile de după votul din 26 mai sunt tolerabile.

* Controlorul unui tren Săgeata Albastră care circula pe ruta Bucureşti - Târgovişte a fost uitat, ieri dimineaţă, pe peronul Gării de Nord din Bucureşti. Vorba unui prieten care locuiește în Capitală, de ce ar circula cineva cu trenul la Târgoviște? Dar de ce ai uita "nașul" în marginea peronului, nu împarte ciubucul cu mecanicul? Erau doar câteva întrebări de neofit.

* Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a fost surprins de jurnaliști în ședința CEx a PSD-ului când fuma o țigară în Parlament. Omul era dator cu o explicație: "Din reflex mi-am aprins-o". Le-aș recomanda celor care răspund de acest element să nu-l lase singur pe lângă stația de alimentare. Sau măcar să nu aibă vreo sursă de foc pe lângă el.

Citit 885 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2019 19:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.