Ăla să ne conducă, șoferul de TIR!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Un șofer român de TIR este considerat erou în Italia, după ce a convins un tânăr să nu se sinucidă. Jos pălăria pentru un asemenea gest! Altfel, de unde știm că așa-zisul șofer de TIR nu este de formație profesor, psiholog sau chiar negociator plecat peste hotare pentru un venit mai bun?

* Plecând pe această premisă, într-o zi mi-ar plăcea ca România să fie condusă de la Cotroceni sau de la Palatul Victoria de un șofer de TIR. Neapărat român.

* Circulă pe surse informația că Liviu Dragnea ar vrea să rămână la Rahova după carantină și să muncească la popotă. Câteva comentarii la temperatura de fierbere:

1. Nu există și cantină la pușcărie, așa cum am învățat în armată? Sau există ambele variante de bucătărie, iar mustăciosul își dorește să le spele vasele superiorilor? E o chestiune care merită analizată în emisiunile de talk-show la care oricum nu mă uit.

2. Dacă stai pe la popotă, implicit vei prinde o bucată mai bună de hrană. Cam la zece la sută din valoarea nutritivă a produselor de lux pe care ți le aduce aproape zilnic feciorașul de la Teleorman. Plus Irinuca, despre care nu știu dacă-i moldoveancă - ca să mă pot gândi că-i poate coace niște plăcinte autentice.

* Cu bani europeni, o primărie din județul Timiș și-a făcut un drum pe munte care seamănă cu Transfăgărășanul. În mod normal, un asemenea primar nu merită reales, ba chiar trebuie dat afară din țară. Cum să nu furi banii ăia europeni, nene? Pentru asta i-ai absorbit, ca să dezvolți zona? De asta nu ne facem rău.

* Ministrul moldovean de Interne spune că oligarhul Plahotniuc, fugit zilele trecute din Basarabia, este dat în urmărire de Rusia. Ceva nu pricep, de ce Rusia? Ar mai fi ceva - nu înțeleg cu ce l-a păcălit acest Plahotniuc pe Vladimir Putin...

* Un medic a fost prins drogat, în Mamaia, la volanul unui bolid de lux. Așadar, unii medici, când ne părăsesc țara, încearcă să-și înece amarul cumva. Nici lor nu le convine pribegia.

Citit 833 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iunie 2019 18:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.