Taximetrista de la Educație

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Cati, bocitoarea profesionistă din fruntea Ministerului Educației, a fost distribuită într-un interviu jucăuș la Antena 3 (vorba aia, există și presă cu sufletul lui Avram Iancu), prilej cu care am remarcat că știe să și zâmbească. Vigilenții au mers mai departe - au observat că madam, aflată la volan în timpul dialogului filmat, nu purta centura de siguranță. Ar putea exista câteva explicații:

1. Androneasca se dădea într-un poligon, așadar nu este expusă riscului de a fi amendată, băi sorosiștilor!

2. Totul este un film, mașina aia era instalată într-un platou și abia la montaj au fost adăugate "peisagele", deci puneți-vă pofta în cui, nenorociților de la #Rezist!

3. Dacă tot a rezolvat problemele ministerului pe care l-a condus și din umbră în epoca post-decembristă, doamna Ecaterina și-a permis să-și ia un extrajob. O fi și taximetristă în timpul liber și am înțeles că această branșă nu are obligativitatea înhămării pe timpul cursei.

* Carmen Dan, numărul 1 de la Interne, susține că nimeni nu i-a cerut demisia până acum. Așa o fi, nu-mi permit să contrazic somitățile republicii, însă simt nevoia să scap turma: lady, ce-ar fi să pleci cât mai repede la domiciliu? Să nu fi rămas altceva în priză...

* Aceeași făptură a afirmat la Antena 3 că la scrutinul din 26 mai au fost peste 9.200 de semnalări de vot multiplu. Ministra nu spune și câte au fost comise în contul partidului din care face parte, doar n-o să ne livreze minciuna că numai pentru USR au fost comise nereguli. Sau numai pentru UNPR, care nici n-a făcut pragul electoral.

* Liviu Dragnea află astăzi în care penitenciar își va ispăși pedeapsa. E perioadă de transferuri, exact ca la fotbal, iar teleormăneanul-șef e jucător valoros. Toată lumea și-l dorește. La răcoare, normal.

* Suntem contemporanii unui fenomen alarmant: două miliarde de tone de gheață din Groenlanda s-au topit într-o singură zi. Ca să îndulcim sentimentul, să nu ne panicăm până la atacul cerebral, putem întreba unde naiba este whiskey-ul.

Citit 873 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2019 17:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.