Smecta parlamentară

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* A picat acum două zile și nu se va mai ridica o perioadă. Problema nu se va mai ridica sau n-o va mai ridica vreo formațiune politică. Biata de ea, draga moțiune de cenzură, îi vine la fix neconflictualei din Videle, îi întărește poziția în partid. E un soi de Smecta parlamentară...

* Potrivit unui studiu, Bucureştiul este cel mai bun oraş din lume pentru gaming online. Cum era aia cu Galațiul pe post de capitală a industriei XXX, faza pe videochat?

* Profit.ro scrie că firma de mindfulness a soției lui Cioloș, care susține introducerea practicii în școli, și-a majorat de 63 de ori profitul. Eh, asta-i precum spotul publicitar de pe radio în care se spune că la restaurantul Y se gătește doar pe bază de pasiune. Și pentru profit, se subînțelege, dar nu mai era spațiu pentru această mențiune.

* Specialiștii ne avertizează că o călătorie în Grecia s-ar putea solda cu pișcături de țânțari puțin certați cu diverse molime. Carevasăzică, ăștia din Galați sug sângele degeaba - bâzâitoarele locale par un soi de bugetari, șapte pe loc, eficiență ioc. Iertare pentru rimă!

* Suntem martorii unui moment istoric: Cioloș a devenit primul președinte român al unui grup din Parlamentul European. Contextualizăm, e boală veche la români, nu avem de ales: Dragnea a fost trimis la răcoare, fostul premier ajunge la Bruxelles. Noi vom rămâne tot cu Veorica și Ciordache. Și doar mi-am promis că n-o să-l mai apelez astfel - n-am pierdut împreună nopțile pe la comisia aia care i-a băgat silicoane și botox justiției române. Nu că n-aș fi dorit să fiu pe acolo.

* Michel Platini, fostul fotbalist care a condus UEFA, a fost eliberat. Se poate, a constatat Codrin Ștefănescu, și pare să nu fie doar o prostie scoasă arbitrar pe cavitatea bucală.

* Manda și Olguța au încasat ca dar de nuntă peste 300.000 de euro, iar la cununia civilă au primit bunuri pentru casă în valoare de aproximativ 30.000 de euro, potrivit declarației de avere. Cu alte cuvinte, li s-a dat fără număr ca să aibă și tinerii însurăței o mașină ca lumea de spălat banii. Tot e în desfășurare Programul Rabla.

Citit 891 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2019 17:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.