Când țânțarul e pasionat de istorie

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* I-ați văzut privirea admirativă doamnei Veorica, în momentul în care Bădălău îi pupă mânuța, ea aflându-se în șezut. Apropo, oare ce vopsea folosește tipul de la Giurgiu? Obiectivul său nu este o economie prosperă, ci altul - niciun fir alb.

* Asta înseamnă să te simți cu adevărat președintele partidului, chiar și pe o perioadă determinată: trebuie să-ți ia subalternii membrele la giugiulit. Mai întâi mânușițele. Ehei, Dragneo, am impresia că erai doar un dictator de județ, nene.

* Ieri a mai luat foc un troleibuz din Galați. De fapt, doar s-a afumat puțin, cu toate că nici afumătura nu este bună. Așa spunea domnul Mencinicopschi și înainte de a intra, dar și la ieșire.

* Voi milita necontenit pentru dreptul meu de a folosi sacoșa Kaufland la Carrefour. Și invers.

* Un țânțar pasionat de istorie - da, e de Dunăre! - mă tot bâzâie de câteva zile: Boss, ce a vrut Bălcescu să demonstreze cu "Românii supt Mihai-Voievod Viteazul"?

* PSD acuză fraudarea alegerilor din 26 mai și cere comisie de anchetă. Mi se pare o decizie înțeleaptă. La fel aș proceda în cazul în care mi-aș inunda vecinii: aș da vina pe ei că s-au mutat sub apartamentul meu. Nu le-ar fi rușine, ei nu știau că am probleme cu robinetul?

* Tocmai au fost găsite exoplanetele cele mai asemănătoare cu Pământul. Pe una dintre ele temperatura e de 28 de grade Celsius. Adică, numai noaptea ții deschis aparatul de aer condiționat.

* Un șarpe de mici dimensiuni a intrat, miercuri dimineață, în mall-ul din Târgu Jiu. Ar exista câteva idei, iată-le:

1. Carevasăzică, e un singur mall în Târgiu Jiu? Altfel nu înțeleg de ce jurnaliștii de la București consideră acest substantiv comun defectiv de plural. Numai pe la jieni, se subînțelege... Bine, nici Galațiul nostru nu joacă în altă ligă.

2. Era jivină de mici dimensiuni? E limpede că voia să profite de reduceri. De ale sale. Ca să nu fie remarcat.

Citit 962 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 17:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.