Americanii-s de vină...

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Soldaţii neinstruiți ai NATO, căci există și așa ceva, participă la un exercițiu militar în România și au greşit coordonatele unei teme de teren, ajungând în culturile localnicilor din Fetești. Sătenii, panicați la vederea tancurilor, au sunat la 112, iar ministrul Apărării, Gabriel Leș, afirmă că aceștia vor fi despăgubiţi. Se ridică următoarele probleme:

1. Se vede că nu mai e Daea la putere, mai ales după încarcerarea lui Dragnea. Imediat ar fi ieșit giumbușlucarul într-o conferință de presă pentru a-i ataca pe nenorociții din Occident.

2. Ce nu face grindina, reușește tancul yankeului. Houston, we have a problem! Yes, near Fetești.

3. Și să mai zică vreun specialist că tot agricultura e viitorul, că acolo ar trebui investit masiv. La fel s-a întâmplat când a venit colectivizarea.

4. Pe militarii americani îi enervează la culme țânțarii băștinași, am citit într-o publicație națională. Ca și cum pe noi nu ne-au enervat pulpele alea de pui din Vietnam...

* Darius Vâlcov, creatorul programului de guvernare, trebuie să plătească 20.000 de lei pentru o postare pe Facebook. Dar parcă era gratuită utilizarea acestei rețele de socializare...

* Între timp, pufosul pasionat de artă a scăpat de controlul judiciar, deci i se permite părăsirea țării. Și-așa rămăsese Madagascarul fără un important locuitor.

* Ceva e putred în Galațiul natal: acum două zile a luat foc un troleibuz, ieri s-a aprins un taxi. Ni se inoculează că tot mersul pe jos este cel mai sigur – doar să nu avem platfus.

* Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, condamnat la 9 ani de închisoare, va lucra la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat. Nimic nu este întâmplător – în perioada în care era împărat peste Republica de la malul Mării Negre, părea să transmită că are ac de cojocul tuturor.

* Cu alte cuvinte, colegul său de închisoare, Liviu Dragnea, îl va căuta atunci când i se vor rupe pantalonii în genunchi.

Citit 1029 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2019 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.