Mușcata din grădina de plastic

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Am ajuns să ne dăm specialiști în orice, inclusiv în șansele de calificare ale naționalei de pitici în finala turneului din Italia și San Marino. Vai, ce urât au prestat ai noștri cu Franța, în ultimul joc din grupă, aproape că le vine unora dintre noi să acuze un aranjament... Sunt sătui de dat șpagă peste tot, însă le miroase un așa-zis non-combat între niște flăcăi care visează la medalii. Mereu ne-am dat deștepți cu generațiile mai tinere.

* În ciuda dificultăților de exprimare, Gheorghe Hagi, pentru că e unul dintre creatorii acestei generații, ar trebui să candideze la Cotroceni.

* Ehei, ce înțelegeți voi, ăștia mai juni? D-aia și situația de la sfârșitul meciului de acum două zile: prietena unui fotbalist de națională a fost bătută în tribună de unii de-ai noștri. Ca să nu iasă discuții că nu ne descurcăm peste hotare, că nu pricepem tradițiile altora.

* Veorica spune că „Avocatul Poporului e al celor de la ALDE”, iar Tăriceanu o propune pe Renate Weber. Ce monstruozitate, ce-i aia ALDE într-o asemenea poveste?! E acronimul poporului? Măcar schimbați-i titulatura, spuneți-i „avocatul politicienilor care vor să-și păzească spatele în epoca matrapazlâcurilor”! De asemenea, Curtea Constituțională, CNA-ul, televiziunea și radioul naționale, astea de ce trebuie să fie virusate de mediul politic, nene? Un pic de obrăjori! Votul din 26 mai, fără un efort susținut la următoarele alegeri, va trece doar ca o mușcată de ghiveci într-una din grădină botanică doldora de plastic.

* Două trenuri plecate duminică din Timișoara, cu direcția Mangalia, au ajuns la destinație abia în noaptea de luni spre marți. Practic, trenurile au făcut 30 de ore pe drum. Puțin, foarte puțin. Vorba cuiva, de ce ai merge din vestul țării până la Mangalia? Și de ce cu trenul? De acolo ai avea nevoie de maxi-taxi până la Mamaia, unde se coc cei mai buni știuleți de porumb de pe litoralul autohton. Taxiul e inabordabil.

* Ca să nu uit. Doamna Floricica Dansatoarea, după ce s-a stabilit că România va întâlni Germania în semifinalele campionatului de fotbal care ne-a distras atenția de la alte chestiuni curente, are o dilemă: Să iasă domnul Iohannis în stradă, dacă tot ne-a dezbinat cu Sorina, ca să ne spună cu cine va ține în semifinale!

Citit 873 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.