Să fiu pensionar, nu să lucrez la stat

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dacă portarul naționalei Under 21, tipul ăla din poartă foarte articulat, i-ar scrie textele Veoricăi, măcar s-ar striga "Hai, România!" în ședințele de guvern în care se dau OUG-urile-problemă.

* Parlamentul a adoptat Legea pensiilor, poate și pentru că Olguța Vasilescu susține că sunt bani. S-o fi referit probabil la veniturile strânse în urma nunții cu Manda.

* M-aș ruga Bunuțului să mă facă direct pensionar. Nu să lucrez la stat, ci să fiu direct pensionar, nu și pe caz de diagnostic, însă la intrarea în colaps a bugetului mi-ar plăcea să primesc azil politic în Germania. De ce țara Angelei Merkel? Ca să nu-mi pară rău, în eventualitatea în care ai lor îi vor trimite acasă pe ai noștri de la Europeanul de fotbal dedicat echipelor sub 21 de ani. Andăr douăzeci și unu de ani, cum spun aproape toți comentatorii de sport din republică.

* Apropo, ai noștri vor presta diseară pe o temperatură de peste 40 de grade. Cum trebuie să fie, dacă e să ne luăm după opinia a doi europarlamentari români, Traian Băsescu și Mihai Tudose.

* Trotinetele electrice au fost introduse în Codul Rutier. Nu și în Codul Administrativ adoptat de Guvernul neconflictualei de la Videle. Acolo ar putea intra vreun TIR, Doamne ferește...

* Un camion a lăsat sute de pepeni pe un drum european, iar oamenii s-au îmbulzit să-i adune. Sunt buni pentru sănătate - ce-ați fi zis dacă s-ar fi călcat în picioare pentru ceafă și cotlet de porc? Că vor risca accidente vasculare, nu-i așa?

* Radu Mazăre așteaptă undă verde de la Primărie ca să se căsătorească pe 10 iulie. E un ins lipsit de suflet, nu pricep de ce dorește să facă o femeie să sufere.

* Fiica lui Florin Iordache a fost implicată într-un accident rutier la Caracal. Terminați cu glumele stupide! Tânăra a intrat cu maşina într-un gard. Nu s-a răsturnat. N-o fi fost chiar în Caracal. Altfel, pricep că domnișoara e angajată la cancelaria Băncii Naționale a României - cu alte cuvinte, nu-i seamănă lui taică-su, e competentă.

Citit 1090 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.