Bani, hăhălău, Măria Ta

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un băiat cu chelie, fără ca acest aspect să constituie un handicap, a devenit celebru jucând rolul de gazdă al emisiunii iUmor de la Antena 1, motiv pentru care - bănuiesc că nu există altul - va încasa 6.500 de euro ca să prezinte Zilele Sectorului 4 din București. Cașcavalul vine, firește, din bani publici, dar altceva am de comentat: de ce trebuie să subtilizeze glume de la băieții celebri de peste Atlantic? Cu banii ăștia, hăhălău, Măria Ta, poți să-ți faci singur poante la care să râdă lumea, Dan Badea.

* Ieri, de Ziua Mondială a Pescuitului, am serbat prima zi de când a fost prinsă în năvod doamna Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Al Tăriceanului. Al lor, al tuturor. Încă nu-mi zboară de pe modesta-mi scoarță cerebrală reacția Veoricăi, de gospodină printre borcanele de zacuscă: „Ah, dar Avocatul Poporului îi aparține lui ALDE.” Vorba regretatului Ștefan Mihăilescu-Brăila, în Secretul lui Bachus, dacă nu-mi joacă mintea feste: Păi, ce nu zici așa? Se schimbă treaba.

* N-am priceput faza cu demisia/demiterea șefului de la Gospodărire Urbană Galați, eveniment petrecut zilele trecute. Vor începe tufele să-și piardă din anvergură, vor dispărea țânțarii precum dinozaurii? Sau putem să stăm liniștiți, ca la coridă? Da, băi, a căzut un cap, asta e, s-a rezolvat problema. Or să moară bâzâitoarele, dă-le înspre Talpa Iadului, mai ales că se anunță un ger competent în decembrie.

* Conform unui articol de pe hotnwes.ro, un ospătar bun poate să facă mai mulți bani decât un avocat mediu. Totuși, nu pricep de unde a avut bani doamna care îl apără pe ex-primarul constănțean Radu Mazăre ca să-și cumpere acea pereche de ochelari de tip parbriz? Sper că ați văzut fotografia, s-a dat bine pe Facebook... Revin la ideea principală: distinsa ar avea o șansă mai bună ca ospătar.

* Un membru al delegației președintelui Braziliei a fost prins în Spania cu 39 de kilograme de cocaină și, evident, a fost arestat. Unde-i celălalt kilogram, crezi că ne poți păcăli, bronzatule?, asta l-aș fi întrebat pe săracul om. După ce au dat cu crucea peste el, se poate spune că a scăpat de o mare povară.

Citit 940 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2019 19:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.