Dorel îl caută pe celălalt Dorel

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ședința de sâmbătă a social-democraților a născut monștri. Ca la Cernobîl. Bănuiesc că nu în altă parte a fost inventată măsura tip șpagă pentru elevi - bifezi toate orele de curs într-o zi? Ai un voucher de 10 lei. Nu știu dacă astfel își poate cumpăra școlarul un pachet de țigări, însă are varianta de a nu chiuli nici a doua zi.

* Întrebare adresată de un utilizator online pe un portal care n-o simpatizează pe Veorica, mama PSD-ului: boss, Primăriile care sunt aproape de faliment când vor putea debloca acele vouchere? Înainte sau după intrarea în procedură?

* Dăncilă va înființa un departament special pentru infrastructură de care se va ocupa personal. Abia aștept ca doamna premier, renumită internațional pentru bijuteriile lexicale și cognitive, să identifice un așa-zis Dorel al autostrăzilor și al șoselelor naționale. Și să-l și scoată în față, să aibă la rândul său un sac de box.

* Ieri a început un nou examen de bacalaureat, un mic sfârșit pentru țară. Sunt validate creierele care urmează să-și cumpere bilet de avion. Doar de dus, să fim bine înțeleși. 

* Nu mai știi care-i mai savuros, Victor Rebengiuc din piesele de teatru și din Moromeții sau cel de la protestul breslei din care face parte: "Au făcut doi golani un program de guvernare și, iacătă, falimentul e aici". Din nefericire, nu mai vine Cocoșilă să-l contrazică, nu mai e doar o punere în scenă a unui text, e dramă pe bune.

* S-a scumpit cazarea pe litoralul românesc, așa cum vă avertizam de ieri. Aroganța ălora pe care unii îi numesc operatori de turism e dezarmantă - românii înșiși sunt vinovați de creșterea prețurilor, prea se înghesuie toți în iulie și august. Mi-am luat papara, îmi asum eroarea și m-am decis: de acum încolo voi merge doar în iunie la mare. La bulgari. Sau în septembrie. În Grecia, nene.

* În lupta cu căldura extremă, Parisul plantează "păduri urbane", chiar dacă trebuie să desființeze parcări. Bine că nu e cald și la Galați, aici n-am avea ce dărâma. Unele garaje sunt intangibile, astfel au fost proiectate.

Citit 820 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2019 18:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.