Simona, fii bărbată!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Orice evaluare evaluează subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă. Afirmația îi aparține ministresei de la Educație, ca să nu te mai superi că a ta odraslă a fost repartizată aiurea de calculatorul național. Hm, am dreptate au ba?

* Iar doamna Ecaterina încă și-ar dori să ajungă la Cotroceni. De fapt, nu știu care membru al Partidului Social Democrat nu vrea să candideze la președinție.

* O elevă din Ploiești care a luat bacalaureatul cu media 9,86 nu se poate înscrie la facultate, din cauză că a pierdut un manual de clasa a XII-a. E drept, cărțulia aia era foarte utilă – felia de salam și porția de mămăligă ar fi avut loc pe mijloc, într-o zi toridă la prașilă.

* Andronescu, șefa Învățământului, ar trebui să-i prezinte scuzele domnișoarei din Republica Prahova. Iar insul care-i pune tălpi merită să iasă iute din sistem. Cu șut.

* Un bărbat din comuna sibiană Rășinari, surprins de jurnalistul Lucian Mîndruță în timp ce arunca deșeuri din construcții în albia unui râu, a fost amendat de Garda de Mediu cu impresionanta sumă de 2.000 de lei. Primăria Rășinari lucrează pentru igienizarea zonei. Chestiuni punctuale, după cum urmează:

1. Igienizarea trebuia făcută de berbecul care transformase inima naturii în veceu public.

2. Amendă de 2.000 de lei? Va călca pe bec și a doua oară, iar gestul său va fi repetat de alte cornute. Golănia sibianului putea fi sancționată și altfel, Dragnea merita, chiar și pentru o perioadă scurtă, un nou coleg de celulă. Să se dea și el veteran cu cineva...

3. De ce a trebuit să identifice Lucian Mîndruță o asemenea mârlănie, polițiștii locali, inspectorii râului și ramului pe unde se plimbă?

* Am lăsat la final câteva rânduri despre evenimentul acestui weekend, finala turneului feminin de tenis de la Wimbledon. Simona Halep, ambasadorul numărul 1 al României, va juca astăzi cu Serena Williams. Atât pot să-i transmit, înțelegi ce vrei: Simo, fii bărbată!

Citit 1081 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2019 17:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.