S-a retras la vilă. Cu fruntea sus

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* A plecat gogoșica din fruntea Ministerului de Interne, la Carmen Dan mă refer. Biata de ea, nici nu pricepe că deja nu mai are niciun rost demisia ei. Ar fi trebuit să se ducă acasă de pe 11 august 2018, cu toate că i s-ar fi găsit și până atunci destule dovezi de incompetență. Și-a prezentat demisia, nu a fost dată afară, așadar chiar a plecat cu fruntea sus, după cum avea să și declare. Auzi, cu fruntea sus... Unde, în pod, pe stația orbitală, cât de sus, Carmencita, minune blondă? De ce gogoșică? A pus pe dumneaei, d-aia.

* Măcar nu va mai avea surpriza să găsească microfoane în priza din sufragerie. Cine să intre peste tine atunci când ești la domiciliu? Dragnea e puțin plecat...

* Fosta locotenentă a lui Livache o acuză pe Dăncilă că i-a cedat lui Iohannis. Aoleu, sună malițios, de sus până jos, ca să-mi testez talentul versificării! Parcă o și aud pe Veorica, la discuții cu președintele statului: "Domnule Iohannis, vă rog să nu insistați, este neprotocolar să procedați ilegitim și imoral. Detenta funcției dumneavoastră vă împiedică să manifestați o atitudine invazivă. Vreau la pipi, unde-i toaleta?" Ulterior, nu s-a mai înțeles nimic, era mult zgomot de fond.

* Ce coincidență! Carmen Dan, care a dat bătaie, și-a strâns milieurile și s-a retras la vila din buletin, iar Dan Alexa, antrenor pălmuit-boxat de o impresară vulgară, își va continua lucrul la echipa care l-a angajat. Aparent, nicio legătură, dar trebuie să remarcăm că România începe să se facă bine. Dacă ar fi inculpată blonda pentru evenimentele de anul trecut (evident, să fie găsită vinovată, nu doar pe două vorbe-trei prostii), ar fi și mai bine. Vremea s-ar întrema, oamenii s-ar bronza, litoralul ar prospera.

* Apropo de faza cu agenta de jucători care l-a tamponat pe antrenorul Alexa. Firește că despre jucători era vorba, așa cum s-au scuzat cei doi, nicidecum de o criză de gelozie. Presa speculează prost - da, jucători. În filme pentru adulți.

* Ministresa Educației s-a pierdut prin județul Alexandria. Nu știți pe unde e? Lângă județul Buzău, adică la Întorsură, ca să apelez la cunoștințele madamei Dan, proaspăt demisionară.

Citit 830 ori Ultima modificare Luni, 15 Iulie 2019 17:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.