Comisia se sperie de știuletele nostru

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Guvernul ar trebui să-i dea grabnic poporului câteva zile libere. Vremea este în reîncălzire, așadar se mai pot câștiga ușor câteva voturi. Mai ales de la cei care intră cu BMW-ul pe plajă.

* Un fotbalist l-a bătut pe conducătorul unui club de Liga 1, la numai câteva zile după ce o doamnă impresar l-a altoit pe un antrenor alături de care - așa se speculează - ar avea și discuții în intimitate. Și nu numai dialoguri șoptite. Deja e interesant campionatul intern - Floyd Mayweather, barosane, nu bagi o sponsorizare p-aici?

* S-a ofticat Veorica pe Alex Dima de la Pro TV, acesta din urmă reamintindu-i că Teleormanul este polul sărăciei din repubică. Vă rog să nu mai vorbiți așa, a reacționat ca la tarabă premierul acestui stat comunitar, de ca și cum reporterul ar fi vinovat de pauperitatea care domnește în zonă. Și nu numai acolo, să fim bine înțeleși. Dăncilă este, însă, prim-ministrul pe care Opoziția s-a prefăcut că-l dorește debarcat după alegerile din 26 mai. Tot un fel de sărăcie și asta.

* În Coreea de Sud, există angajați obligați de șefi să le smulgă firele albe de păr. Gândindu-mă la ai noștri, nu pot să nu mă întreb ce s-o afla sub peruca Veoricăi.

* Comisia Europeană suspectează Guvernul României că a umflat cifrele producției-record de porumb. S-o baza pe ceva, n-or fi și ăștia ca haterii Simonei Halep, dar li se opune ferm ministrul Petre Daea: "Haideți, dom’le, fiți cuminți!" Nea Petrică nu e oricine, ci specialistul care i-a vorbit Parlamentului European despre cormoranii vechi și noi, dar mai ales despre primejdia reprezentată de aceștia. Nici nu știm ce-i sperie mai mult pe oamenii de la Comisie: știuletele de pe Siret sau riscul crescut al unei explozii de mămăligă?

* Ludovic Orban crede că USR-PLUS n-ar trebui să aibă candidat la prezidențiale. Corect, nici PSD-ul, nici Pandele nu trebuie să se aventureze, ca să nu mai zic ceva de eternul perdant Tăriceanu. Să iasă Iohannis din primul tur cu 110 la sută, ca să nu mai fie neamul dezbinat. Bănuiesc că la același lucru se gândește și președintele PNL.

Citit 810 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2019 19:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.