Clasici în viață puțin închiși

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Anunțul lui Orlando, că renunță la intenția de a candida la prezidențiale, e mai prost decât știrea că nici Fifor nu mai are chef de o asemenea corvoadă. Mai rămâne Firea să-i strice plăcerea Veoricăi, ca să nu mai spun că Pandele merge pe sticlă pisată. Pisată, bre, nu-i lipsesc diacriticile! E frumos jocul de-a candidatul din partea PSD-iștilor, mai ales în anul în care oricum nu-i interesează cine ajunge la Cotroceni. Sau ar putea deveni brusc pasionați în turul al doilea.

* Pandele al Găbiței aduce cu antrenorul Dan Alexa de la Giurgiu. Ăla care a pupat pumnul impresarei Anamaria Prodan... În sensul în care în orice moment al vieții poate s-o încaseze. Florică de la Voluntari este și în pericol de a oxida, depinde cum va fi compostat de nevastă.

* O parcare din China s-a surpat cu tot cu mașini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, cele 40 de autovehicule parcate în acest spațiu fiind evacuate. Nu-i mai bine la noi, adică fără asemenea amenajări barbare? Ce ne trebuie parcări, unde ne trezim?

* Am găsit un mesaj inedit al Poliției din Massachusetts, publicat zilele trecute: „Abţineţi-vă de la crime şi acţiuni ilegale până luni, când va trece canicula!” Fiți umaniști, ce naiba, vorba lui nea Bachus - uneori, când e foarte cald afară, n-ai chef nici măcar să-ți faci duș. Să-l lași să se desfășoare, nu să-l amenajezi.

* Românii au fost dezamăgiți de concertul Bon Jovi din Piața Constituției: ”Nu îl mai ține vocea”. E limpede că brandurile Salam și Minune - mai ales cel din urmă, după momentele neprevăzute de la festivalurile de muzică electronică - n-ar fi pățit o asemenea rușine. Cred că și locul în care a cântat americanul poartă o parte din vină, doar nu mai e la modă Constituția prin sud-estul Europei.

* Purtătorul de cuvânt al CNAS a demisionat după declarația „oamenii mor și cu sistem, și fără sistem”. O fi avansat, poate că acum ocupă funcția de director general adjunct.

* Cazul Sorina s-a încheiat, fetița plecând definitiv în Statele Unite ale Americii, alături de noua sa familie. Și cu ce ne ajută asta pe noi, domnișoară? Ehei, am citat din clasici puțin închiși. În ei.

Citit 785 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 15:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.