Mustăcioșii din regiune

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* S-a enervat brăileanul Tudose, nici nu concepe apropierea partidului condus de Ponta de madam Veorica. Eh, măcar până vor trece alegerile prezidențiale, doar trebuie păstrate aparențele...

* Liviu Pleșoianu a anunțat că va candida independent la președinția României, după ce Dăncilă a fost desemnată candidatul oficial al PSD la alegerile din noiembrie. Iată, există destui oameni normali și în formațiunea cu trandafiri pe siglă! Și există și Pleșoianu.

* De fapt, după nominalizarea doamnei premier, s-a dialogat ca în cea mai nouă reclamă a unui cunoscut antreprenor de asigurări de viață: Ce faceți, dom’le, vreți să distrugeți partidul? Replica a curs pe măsură: Știu ce zici, dar e OK.

* Carevasăzică, e oficial: aproape 10 milioane de români (fără 300.000, mea culpa pentru rotunjirea abuzivă!) trăiesc în afara granițelor statului. Vreau o țară ca afară sau mi-o fac direct acolo? M-a lovit o dilemă grea, nu știu ce mă fac cu ea. Muza merită mulțumiri.

* Evident, toți românii fugiți peste hotare au făcut-o de drag. Le era atât de bine acasă, încât au decis să compare. Goana după mai greu continuă, ar putea spune politicienii mioritici.

* O bătrână de 83 de ani a găsit pe stradă o pungă cu 13.400 de lei. Și să mai spună gurile rele că nu e bine în România... A găsit și biata femeie cât putea ridica, în schimb o domnișoară din Botoșani ar putea pune mâna pe 100.000 de lei. Cel puțin asta i se promite, dar sper să intre cât mai repede Poliția pe fir.

* S-a zvonit zilele trecute că a murit Erdogan, dictatorul de la Ankara. Ar fi fost păcat s-o pățească toți mustăcioșii din zonă - consider că regiunea poate să trăiască și numai cu unul dintre ei la pușcărie. Cu toate că și celălalt ar putea promova.

* Numai malițioșii erau de părere că echipa de fotbal Astana, de loc din Kazakstan, n-a fost adversar puternic pentru CFR Cluj. Abia au scăpat unii din Andorra de furia lor, acum două seri: scor final 0-0. Galațiul, ca să extrapolez, a scăpat de aceste griji, de clasamente și de ieșiri la stadion în nocturnă.

Citit 963 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 18:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.