Lucrurile se vor schimba. Între ele

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Era culmea să nu apară ceva și despre Galați, să nu-și bată joc vreun organ, să nu atragă el atenția cu atitudinea-i de pus în ramă. Chiar nu pricepeam de ce se vorbește doar despre Caracal, există caractere destoinice și prin acest colț uitat de Uniune Sovietică...

* Purtătorul de caschetă clocea la volan, poate că autoturismul nu funcționează decât cu motorul pornit 24 de ore din 24, iar bastonul de schimbat vitezele o fi fost blocat. Dar ce ne facem cu doamna polițist care călătorea în dreapta? O pungă de semințe i-ar fi trebuit, altfel se uita relaxată la minora plină de sânge pe picioare. Comentăm, facem glume pe Facebook, abuzăm de emoticonul înfuriat, însă lucrurile nu se vor schimba. Ba da, va trece duduia pe locul conducătorului auto.

* Agențiile de presă anunță că în casa lui Gheorghe Dincă au fost găsite un aparat foto și pete noi de sânge. De unde înțelegem că monstrul din Caracal, așa cum i se spune celui mai cunoscut mecanic auto din România, locuia într-un palat de 2 kilometri pătrați. Mă aștept ca în zilele următoare să fie descoperite în casa lui Dincă misterele de sub munții Bucegi, un trib din Evul Mediu și noul antrenor al echipei FCSB. Băi, nene, zici că s-a îmbătat subsemnatul și, neavând ce învârti, s-a băgat la divizia de percheziții.

* Fostul şef al Poliţiei Bârlad, Vasile Chelaru, cere despăgubiri de la statul român, după ce în urmă cu trei ani a fost reţinut, deoarece, printre altele, ar fi delapidat instituţia, pentru că a scos la imprimantă două pagini A4. Chiar așa, de ce nu s-a rezumat la o singură pagină?!

* Un bărbat care consumase alcool, cannabis și amfetamină a fost prins la volan, în Constanța. Merită și el câteva săptămâni de emisiuni neîntrerupte la TV, e la fel de inconștient ca mecanicul vieții din Caracal.

* O anumită Carmen a născut o fetiță perfect sănătoasă, artista - pentru că astfel e poreclită de ziarele de scandal - devenind mamă pentru prima dată. România are acum un Adrian-Bunicul-Minune. Abia acum se știe de ce i-a fost difuzată maneaua aia pe la două festivaluri care se respectau nevoie mare.

Citit 894 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2019 19:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.