Stepper pentru polițiști

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cum ar veni, Inspectoratul de Poliție Galați le-a făcut rost celor doi nătărăi de un abonament la sală. Momentan au voie doar la stepper. Păi, da, le-a fost luată mașina ca să patruleze doar în pantofi.

* Da’ cine face picior frumos de la atâta patrulare? Doamnă polițist (sau polițistă, ca să fiu în pas cu vremurile), vă dați acordul pentru o ieșire la un suc? Și la o prăjitură. Sau ar merge, în lumina evenimentelor, un Bloody Mary, că știu și eu să fac glume proaste.

* Ce se aude, că abia ieri i-au luat la verificat telefoanele lui Gheorghe Dincă din Caracal? Dar de ce se grăbesc, să mai fi stat vreo douăzeci de ani. Comentam și eu, în trecere.

* Ieri, de Schimbarea la față, Veoricăi i s-a spus să nu mai folosească o tonă de fard. Nu e despre asta într-o asemenea sărbătoare.

* Consiliera lui Dăncilă care l-a comparat în social-media pe Iohannis cu Hitler își prezintă scuzele. Sec, fără talent, sfidător. Se apără că a luat-o valul, că a greșit, că s-a grăbit. Ca atunci când vrei să urmărești desene animate, însă tastezi codul canalului criptat în care bucățile de carne refuză cu obstinație textilele.

* Înțeleg că o comisie din Ministerul Educației n-ar fi de acord cu sugestia premierului de amânare cu o săptămână a începutului anului școlar. Decizia îi revine, însă, interimarului Breaz. Auzi, doamnă, afară cu ei, la fel cum ați procedat cu Abramburica! Ne batem joc de cuvântul șefului? Neconflictuală-neconflictuală, dar nici chiar așa.

* Cu toate acestea, ministrul Breaz e un soi de Fifor 2. La fel de independent, abia așteaptă să prindă el poșeta jupânesei de la Palatul Victoria. Nu-i va mai da drumul.

* Liderul unei rețele de trafic de droguri din Brazilia s-a deghizat în propria sa fiică, în încercarea de a evada din închisoarea unde era încarcerat. Normal, tentativa a eșuat, dar n-o să-ți vină să crezi de ce: emoțiile l-au dat de gol pe temutul interlop. Carevasăzică, nici Dragnea n-are șanse să apeleze la acest truc. În primul rând, el nu se poate deghiza în Irinuca, are mustața mai mare decât ea...

Citit 989 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2019 16:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.