Angajații neamului, fiți mai relaxați!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Până la urmă, are dreptate Dan Barna. Dacă el ar fi fost președinte, nenorocirea de la Caracal n-ar fi existat. Poate și pentru că n-ar mai fi fost pe hartă o localitate cu acest nume.

* În rest, s-au făcut toate glumele cu și despre gogorița prezidențiabilului USR-PLUS. E primul test la care sunt supuși băieții săi din aparatul de aruncat materii lipicioase. Până ieri, la ora redactării acestei rubrici, n-am sesizat venin, ar fi fost o a doua mare eroare a acestei echipe care se bate cu pumnul în piept că deține destulă materie cenușie. De la Olguța m-aș fi așteptat și la niște salivă-n păr, ca să dau un exemplu la întâmplare.

* Barna a ieșit ulterior în media ca să spună că afirmația i-a fost scoasă din context. O altă greșeală. Boss, de ce nu întâlnim și noi demnitarul/ politicianul care să admită franc că a rămas cu mult în urma cavității bucale? Că nenorocita l-a făcut de râs și că-și asumă factura. De ce trebuie mereu să salvăm aparențele, să ne dăm mai buni decât suntem? Poate din acest motiv a fost ales președinte în Ucraina un actor de comedie. Fiți, nene, mai relaxați, că sunteți angajații noștri!

* De partea cealaltă, Orlando nici nu merită băgat în seamă pentru afirmația conform căreia #Rezist ar fi o rușine. De ce să-l judecăm pentru altceva, e doar unul dintre cei mai slabi miniștri de Finanțe din epoca post-decembristă.

* Bibliotecarul Avram Iancu din Petroșani, cunoscut pentru performanțele sale din domeniul sporturilor extreme, a anunțat că va candida ca independent la funcția de președinte al României. Presimt că Tăriceanu se va retrage... Bibliotecar, adică unul care șterge de praf cărțile neatinse de alții? E tot mâna lui Soroș.

* Apropo de Călin, file de poveste sub 5 procente. Se grăbise ca fata la măritiș să se laude pe Facebook că va face mega-alianță cu formațiunea lui Ponta. După ce acesta din urmă a spus public că nu este certă o asemenea afacere, președintele Senatului și-a modificat postarea. Mircea Badea s-a simțit mai prost atunci când a pupat knock-out-ul în numai cinci secunde.

Citit 1055 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 17:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.