Normalitate cu râie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* După modelul patentat de FCSB (e nume de echipă de fotbal, nu de medicament anticârcel), Mircea Lucescu va merge zilele următoare și la Guvern ca să-i încurajeze pe miniștrii Veoricăi.
* Azi, fiind 10 august, vine o promisiune aproape fermă din partea lui Oprișan de la Vrancea: Băi, #Rezist, nu e exclus să luați iarăși bătaie. Carevasăzică, nu i-a priit faptul că maică-sa l-a ținut în puf. A rămas un fițos - se dă toată ziua cu bolidul luat cu forța din pensia bătrânei și vorbește urât cu străinii. Cu străinii trandafirilor, a nu se înțelege vreun codrinism-ștefănescism.
* Iar vinul încă nu s-a făcut, nici măcar nu înțeapă la limbă, ca să dăm vina doar pe generozitatea podgoriilor de la Panciu. Ar fi cramă cu premeditare din partea Oprișanului.
* Dar așa se întâmplă atunci când electoratul nu i-o promite niciodată cu adevărat. Nene, nu e exclus să rămâi pe dinafară. Adică, să nu mai ieși nici președinte de Consiliu Județean, nici măcar șef de scară... D-astea să audă și Marean de la Focșani. Ha, ha, ce glumă neinspirată, șef de scară pentru un proprietar de vilă?
* Un fost polițist, condamnat în dosarul "Minore pentru VIP-uri", a câștigat în instanță daune morale de 12.000 de lei, după ce li s-a plâns judecătorilor că a luat râie în arestul Poliției Timiș. Ar exista câteva comentarii, unele mai proaste decât celelalte:
1. De ce a luat râia aia? Poate îi era promisă altcuiva. Nu trebuia să pună mâna pe așa ceva, și-a însușit-o ilegal. Se poate lipi ușor de prelungirea pedepsei.
2. Ce ne facem cu elevii de gimnaziu care se luptă de mult cu acest diagnostic, dar nu încasează nici măcar un leu din partea statului? Tot ca despăgubire, adaug. Înțelegem de aici că fostul milițian are și avocați meseriași.
3. Spune președintele Iohannis, recent intrat în campanie electorală, că va milita pentru o Românie normală? Cu nenorocitul ăsta năpădit de râie? Asta nu-i normalitate, fi-r-ar.

Citit 553 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2019 18:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro