Puține șanse au mai Ramos

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Abia după meciul de acum două zile mi-am dat seama de ce nu mai există fotbal în sud-estul României, forțând în această ecuație și Vasluiul. Păi, patronul fostei echipe din județul vecin, altfel mare arbitru internațional (despre Porumboiu este vorba, latifundiar care deține o bună parte și din Covurlui), s-a lamentat la ieșirea din stadion că Spania a tras de timp. Chiar, titanul Chronos, fiul Gaiei și al lui Uranus, ce părere ar avea despre un asemenea panseu? Dar dacă ibericii i-ar fi condus pe așa-zișii tricolori cu 5-0 la pauză, pe cine am mai fi dat vina? 

* M-am exprimat și pe rețelele de socializare, numai la noi se poate întâmpla așa ceva. Selecționerul Contra s-a răstit o țâră la lipsa de noroc. Sau la surplusul de ghinion. Ptiu!

* La cum s-au comportat unii dintre românii de pe Arena Națională, la jocul de joi seară (fluierături, pocnitori), chiar merită să meargă la serviciu și sâmbăta. PNL-ule, vezi cum faci, dar prinde-i numai pe ei în program!

* Apropo, căci ecourile acestei bazaconii se vor stinge greu. Dacă între timp ar fi trecut proiectul liberalului Vîlceanu și al colegilor săi, încerc să fac o proiecție, un planning de final de săptămână: joi seară, luăm bătaie acasă de la Spania; vineri, la muncă; sâmbătă, adică astăzi, tot la muncă...

* La super-evenimentul de soccer din buricul Capitalei, Oprișan de la Vrancea și mama lui au intrat pe un singur bilet.

* Gazonul de pe Arena Națională nu arată rău, malițioșii toacă baloți de subiecte: a arătat ca mocheta de pe hol, după ce te-ai inundat.

* Nu pricep de ce s-a spus că Spania a terminat partida de la București în inferioritate numerică. Doar pentru că un cetățean de-ai lor a luat cartonaș roșu? Păi, noi am jucat în cinci-șase inși tot meciul.

* Șansele de calificare ale naționalei lui Cosmin: multe au fost, puține au mai Ramos.

* Și ar mai fi ceva. N-am știut noi (probabil, lipsa de experiență ne trage atât de tare în jos), dar la cum s-a jucat prima repriză a întâlnirii dintre România și Spania, ar fi avut loc și Ed Sheeran în jumătatea cealaltă de teren. Plus Metallica și al lor concert.

Citit 1276 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 18:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.