Gata cu ”back to school”?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Aș dori să știu cât mai durează campania "back to school". Am și eu niște porci de vânzare, văd că e o modă stupidă anul acesta să scoți diverse la comercializare în acea intolerabilă zi de septembrie.

* Ieri dimineață, m-am trezit în acorduri de imn național, dar se auzeau din plin și bormașini, târnăcop, pe unde găsea și el loc... Îmi spun, ai naibii muncitori, o ard hipsterește, nu se mai pot concentra fără „Deșteaptă-te, române!”, ceva de nedescris sau or urmări în reluare la radio meciul România - Malta? Și am împins fereastra-n toc. Mai târziu, când am făcut cu adevărat ochi, mi-am dat seama că era instalația de sonorizare a școlii din apropiere. Se făceau probe de zor, se pregăteau vazele-gigant pentru acele buchete de flori. Deh, 9 septembrie, cum spunem noi în 2019.

* Și frizeriile prosperă în aceste zile, am zărit de la volan coafuri glamour la doamnele care își însoțeau odrasla spre curtea școlii. Toamna se numără și bacșișurile.

* Veorica, prezentă ieri la o grădiniță (sfatul consilierilor a fost nimerit, ce să caute premierul la ăi mari, să aibă de-a face cu miștourile din fundul clasei?), a luat loc la băncuță și a intrat în dialog cu gâgâlicile. Și tot nu cred că acei copii nu erau ai lui Ursu de la Antena 3, poate ai lui Codrin Ștefănescu sau ai altora de la partid, dar din eșalonul secund... Altfel, să fi fost urmașul meu în acel cadru, credeți că mi-ar fi iertat-o vreodată?

* Breazul de la Educație (a se citi că e ministru interimar peste dimatai portofoliul) a declarat că numărul privatelor din fundul curții a scăzut. Se referă la privatele școlilor din țară, doar n-o să-i pese de veceurile românilor de rând. Concomitent, s-a dus la vale și numărul instituțiilor de învățământ, însă nu cred că e relevant.

* Naționala lui Contra a caftit Malta cu 1-0, la Ploiești. Poliția nu s-a sesizat, aia n-a fost bătaie ca lumea.

* Un șofer a fost filmat circulând pe contrasens pe autostrada Transilvania, între Turda și Câmpia Turzii, în județul Cluj. Păi, da, ne-a trebuit autostradă, că pe drumurile comunale nu ne-am fi putut deplasa. Iată, să ne servim cu pâine.

Citit 1211 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 18:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.