Gecile de fâș cu fâs

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Statistica spune că 80 la sută din gospodăriile românești au dificultăți în acoperirea cheltuielilor de zi cu zi. Eh, nu-i chiar așa, măcar dacă ținem cont de sloganurile deja aruncate pe piață de candidații la prezidențiale. Ai paria că trăim în Germania, nicidecum între Bulgaria și Ucraina. OK, și Venezuela, doamnă Veorica, am fost slab la geometrie.

* Vine un aer polar peste țara noastră, temperaturile urmând să scadă și cu unsprezece grade Celsius. Cel mai mult mi-e milă de lipitorii de afișe - gecile alea inscripționate au mai degrabă fâs. Nu fâș.

* Cu ocazia unei razii a polițiștilor din Capitală, au fost capturați doi tineri care consumaseră cannabis și opiu înainte de a urca la volan. E drept, se poate consuma și după, dar nu e la fel de distractiv.

* Altfel, e încurajator când curg comunicatele despre faptele de vitejie ale oamenilor legii. Numai cei care vin cu mare viteză pe contrasens și te trimit dincolo nu sunt prinși niciodată. Am deviat patetic, însă cazul lui Iorgulescu Jr. e de-un cinism frate cu disperarea.

* Potrivit unui proiect susținut de parlamentarii PSD și Pro România (așadar, e vorba de PSD-ul lărgit), asociațiile de pensionari ar putea dobândi gratuit bunuri de la administrația locală. Normal, era obligatoriu ca mita electorală să fie legiferată.

* Iohannis, prezent în weekend la Constanța, a declarat că PSD rămâne un pericol pentru români. Desigur, nici cu ieșirile dese la schi nu mi-e rușine, aș adăuga.

* Ceremonia de pe litoral a liberalilor a semănat, într-un fel, cu mitingurile de pe vremea lui Nea Nicu. Cu ovații, aplauze puse pe pilot automat și cu domnișoara care conduce TNL pe care o recomandă „porumbelul” de anul trecut: „Decrețeii nu sunt funny.” Iar românii, da, rămân în continuare expuși.

* Emiratele Arabe își construiesc propriile continente de lux, o replică a Europei urmând să fie gata curând. Mi-e imposibil să cred că această replică va fi prevăzută și cu o Românie artificială - să vă fie clar, petro-investitorilor, noi nu putem fi clonați! A, manipulați, fără probleme, la orice oră, dar nimic mai mult.

Citit 1102 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2019 16:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.