Doamnă, aspiratorul, vă rog!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Veorica va pleca în ultima săptămână din septembrie în Statele Unite ale Americii, unde va participa la o întâlnire cu oamenii de afaceri din New York. Se pare că neconflictuala de la Palatul Victoria ar încerca astfel să obțină întrevederi cu oficiali americani, ca să puncteze în campania electorală cu o fotografie de cinci stele. Noi, oamenii de rând, ne-am da atunci seama că este un partener de nădejde al SUA. La final, o persoană - nu știm cine - va da cu aspiratorul.

* Trist, foarte trist mai este Mircea Diaconu în afișele de campanie. E clar că l-a obligat cineva să intre în acest bâlci - e om bătrân, nu se cade să râzi de el în halul acesta.

* Conform unui studiu recent, ești aceeași persoană chiar și atunci când consumi alcool. Puțin mai enervantă, dar fix aceeași persoană. Cu mai puțini prieteni, în funcție de câte damigene ai suflecat.

* Rămășițele a doi îndrăgostiți, vechi de 1.600 de ani, au fost în sfârșit analizate și rezultatul i-a surprins inclusiv pe cercetători. Înhumați ținându-se de mână, îndrăgostiții s-au dovedit a fi doi bărbați. Cred, totuși, că suntem manipulați - de fapt, Burebista nu tăiase toate viile, iar cuplul pomenit nu poate fi decât o cârdășie bahică. Erau doi bărbați, n-am ce comenta, însă iubirea lor se găsea pe fundul paharului.

* Potrivit unor surse Digi24, maimuța care a fost căutată o zi întreagă în București ar fi evadat de la cetățeanul Nuțu Cămătaru, antropolog cu jumătate de normă.

* Teodorovici de la Finanțe vrea închisoare de până la şase ani pentru cei care nu-și plătesc impozitele și contribuțiile. Fără să știe, va trece drept ministrul-kamikaze al Guvernului Dăncilă. Cum să-ți trimiți cu bună știință colegii de partid la răcoare?

* Gigi Becali l-a bătut pe Victor Pițurcă în cel mai așteptat meci al etapei de Liga 1 de fotbal. E informație pentru cunoscători, e ca și cum Pleșoianu ar intra în turul al doilea cu Diaconu.

* Masa de aer polar care va traversa România e gata de decolare. O fi mai ceva de furat pe la noi, d-aia ne vizitează.

Citit 1215 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2019 17:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.