Moș Crăciun face Guvernul

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Noilor miniștri, dacă vor ajunge totuși la guvernare, le-ar prinde bine un spor de rușine. Păi, să stai atât la mâna celorlalți băieți cu care ai ieșit la joacă? Ți se tocesc, ți se lungesc...

* Orban - Ludovic, Veorico, nu Viktor, ăla-i Ponta! - a pierdut ieri și miza minoră de a stabili un program rapid pentru votarea noului Executiv. Doar Moș Crăciun mai poate rezolva speța asta.

* Ieri, de ziua lui Liviu Dragnea, a fost serbat eroul capodoperei Joker. A fost și ziua lui, d-aia, Joaquin Phoenix împlinind 45 de ani. Al nostru, Păcălici, mai stă puțin pitit. Foarte puțin.

* „Canalii fara scrupule, idioți, nemernici”, astfel îi gratulează Alina Mungiu-Pippidi pe cei care-l critică pe palestinianul Raed Arafat. Îl critică doar, nu-l răstignesc, să ne facem bine înțeleși. Cum ne permitem așa ceva? E o întrebare retorică, nu te poți înțelege cu această Greta Carbo a politologiei autohtone.

* După lichidarea liderului celei mai de temut organizații teroriste de pe glob, anunțul fiind făcut în regim de breaking news de președintele american Donald Trump, Siria anunță că a fost ucis și purtătorul de cuvânt al ISIS. Nu știu ce s-o întâmpla cu directorul de marketing al grupării. O fi fost pe teren în momentul în care yankeii i-au atacat.

* Conform BBC, softurile de recunoaștere facială dau rateuri la persoanele cu ten prea închis. M-a ajutat Dumnezeu să fiu între două ape: în unele zile pot fi recunoscut ușor, în altele se mai blochează și softul.

* Elevii clujeni au inventat un senzor care te avertizează când scade calitatea aerului şi trebuie să deschizi geamul. Într-o vreme, în Galați, era mai bine să stai în acvariu - slavă Cerului (merge așa, e voie să mă bucur în detrimentul economiei?) că industria grea din sud-estul României a fost pusă pe butuci.

* A fost câștigat marele premiu la Joker, aproape 4 milioane de euro. E vorba de extragerea cu acest nume, nicidecum de filmul la care încă n-am ajuns. Bine, norocosul nu mai e din județul Galați, așa cum ne obișnuiserăm, ci din Bistrița-Năsăud. Nici nu știam că există un asemenea județ.

Citit 1162 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 17:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.