RADET mustața!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Se vede că Guvernul Orban s-a apucat serios de tăieri, PSD-ul nu ne-a alertat degeaba în campanie. De pildă, Cosmin Contra de la naționala de fotbal s-a trezit cu salariul diminuat substanțial.

* E adevărat, Guriță, așa cum i se zice tipului care face convocările sub „tricolor”, are leafa cam mare. Aproape 33 de mii de euro lunar? M-am răzgândit: să i-o reteze pe toată!

* O altă poveste rostogolită pe rețelele de socializare este invitația la dezbatere sosită de la Veorica pe adresa lui Iohannis. Se va ține, nu se va ține? Vorba cuiva, persoană atât de importantă încât nu-i rețin numele, ar fi nevoie obligatoriu de subtitrare.

* Cum să-i zică Iohannis nevestei într-o seară: dragă, iartă-mă, trebuie să plec, am o dezbatere cu Dăncilă?! N-o să-l creadă, ar divorța doamna profesoară Carmen de la Sibiu. Veorico, vrei să-i strici una dintre cele șase case?

* Premierul Orban s-ar băga la dezbatere cu fostul premier al României. Anecdota e totală, îmi vine să-l votez pe Cumpănașu. La alegerile din 2024, firește.

* Primărița Firea de la Capitală, aflată deja în campanie electorală pentru 2020, îl premiază pe Cornel Dinu, "fost antrenor la Steaua". Avocatul Talpan o corectează: FCSB, doamnă!

* Am și eu o întrebare pașnică, de om care uneori mai nimerește biserica. E vina Gabrielei lu’ Pandele că domnul Cornel Dinu n-a antrenat echipa Steaua? Că m-am și enervat.

* Ce să-ți spun, a ieșit ieri Dragnea fără mustață... A mers instanță. Revin la mustață. Care-i baiul că nu se mai vede sau nu dorim aflarea adevărului? S-a sinucis hamsterul, bă!

* RADET-ul a dat faliment. Adică a intrat în zodia societății gălățene care uneori făcea căldură și vara se ocupa de revizii. Mondialul de hochei pe gheață trebuie organizat la București, vin vremuri lucioase.

* Știrile zilei de ieri pentru bucureșteni pot fi comprimate în două cuvinte: RADET mustața!

Citit 1480 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 18:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.