Reducere la somn, de blec fraidei

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* M-am băgat ieri, dis de dimineață, pe blec fraidei. A fost ca lumea, am dormit cu 20 la sută mai puțin.
* Cred că sunt proprietarul unui slogan foarte nimerit pentru această sărbătoare electro-casnică: atențiune, de blec fraidei, reducem din adaosul comercial.
* Într-un spot radio se spune că „anul acesta, blec fraidei este pentru tine”. Abia acum mă tem, doar n-o să credeți că s-a terminat nebunia. Durează până de sărbătorile de iarnă.
* S-a depistat discount și la șosete. Cel mai mult are de suferit frățiorul care mereu rămâne singur în sertar.
* Aseară s-a jucat meciul de fotbal dintre echipele României și Suediei. M-a deranjat atitudinea nordicilor, care au amenințat că se retrag de pe teren în cazul unor scandări rasiste. Poate că remarca mea nu este foarte corectă politic: și Suedia să aibă o problemă de asemenea gen?
* Altfel, nu-l uit pe selecționerul Norvegiei, deranjat acum o lună de chiuitul a 30.000 de copii. Bă, erau doar copii, alde Triștinsen și Ursuzonson. Pe ei, pe Mamansson, atâta spun!
* O echipă Netflix a fost agresată de tăietorii de lemne din România, în timp ce filma un documentar. În acest sector ar trebui să intre numaidecât guvernanții lui Orban: să se uite la seriale cu tâlhari, doar nu mă refeream la altceva. Mi-e greu să cred că politicienii din România, dacă și-ar fi dorit cu adevărat, n-ar fi putut stopa acest flagel.
* S-au temut unii prin Olt că le-a tăiat Ludovic pensiile, deși greșeala le aparținea evident angajaților Poștei Române. Da, aici ajungem fără un sistem de educație responsabil. Spune-le oamenilor din sudul țării, dar și unora de prin Moldova, că vine Batman călare pe calul lui Greuceanu! Te vor crede? Unii se vor ascunde în beci, alții vor pune telefonul la încărcat. Ca să filmeze isprava.
* Peste 50 la sută dintre români cumpără online cel puțin o dată pe lună. Nu-i bine, în scurt timp n-o să mai avem nici ocazia de a ieși, sanchi, până la pâine. Există alte variante de refugiu de acasă?

Citit 855 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2019 17:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro