De nu le-am mai face stadioanele alea

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ar putea fi subiectul zilei și astăzi, miercuri, căci noi, românii, suntem ai naibii de pătimași. Mai ales după ce ni se spune că am ajuns prea târziu. Calificarea era jucată, ba chiar era jucată de alții.

* Într-un fel e bine că trenează ridicarea de stadioane noi pentru Euro 2020... Ce vreți, nene? A, doriți condiții pentru disputarea meciurilor de la turneul final, dar nu v-ați gândit să ne prindeți și pe noi în ecuație? Să nu ne enerveze Europa, că nici calea ferată dintre Otopeni și Gara de Nord n-o vom face.

* Observație de lucrător în advertising, care încearcă să atingă subconștientul potențialului client. Se face 4-0, fluierul de final al primei reprize țipă strident și intră publicitatea: prima reclamă, incredibil, un medicament pentru ficat! E prea de tot.

* Altfel, bine c-am rezolvat problema numărului 10 de pe cocoașa jucătorilor echipați în galben (auzi, ce chestiune măcina poporul!). Fular Burberry ne mai trebuie.

* Ianis Hagi, cel mai lăudat fiu de fost fotbalist, a jucat îngrozitor de slab cu Spania, dar are o scuză: de când nu mai prinde echipa la Genk, și-a luat juma’ de normă la o firmă de curierat. A fost Black Friday și în Belgia, dragii moșului.

* Treaba cu deratizarea de la Timișoara depășește limitele inconștienței, mi se pare la fel de periculoasă ca un atac în haită al teroriștilor ISIS. E greu de cugetat la umbra înspăimântătoarei vești din Banat. Caracalul, oricât de mult ne-am dori contrariul, e peste tot în țară.

* Mai sunt câteva zile până la etapa a doua a scrutinului prezidențial. E o liniște de neînțeles, se mai ceartă unii pe la televizor... Atât. Să nu fie pacea dinaintea zgomotului de la coafor.

* Cristoiu, căruia unii îi zic maestru (nu se cunosc motivele, dar nici nu insist pentru a le afla), scrie într-un editorial recent că va rămâne în căsuță la sfârșitul săptămânii. Notează că nu va vota, deoarece în turul al doilea n-a ajuns favoritul său, Dan Barna. Dacă și Cristoiu a votat cu USR-ul, înseamnă că Ceaușescu își dorea la un moment dat reinstaurarea monarhiei.

Citit 1379 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 16:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.