Bătaia la români

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri a fost Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor, dar la noi nu s-a ținut. Păi, luase doamna o mamă de bătaie duminică seară. Nu-i frumos, nene, nu așa se procedează.

* Așa acum am constatat la cald, iar acela a fost momentul exit-poll-urilor, s-a terminat serialul Caracratița. Încearcă unii să mai vină cu material, dar n-au simțul ridicolului.

* De mâhnire că a ieșit pe locul doi în finala pentru Cotroceni, Veorica a anunțat că ia la spălat draperiile din secțiile de vot. Face un bine măcar la spartul târgului.

* Exit-poll-ul Veoricăi, cu o oră înainte de închiderea secțiilor, arăta fix ca formula rostită la ultima sa întâlnire cu jurnaliștii. Îi ieșea ceva de genul: Dăncilă - 53%, Iohannis - 52%.

* După ziua de 24 noiembrie, am rămas cu mândria că i-am anulat votul lui Orlando (dacă aș fi rămas în sufragerie, ar fi avut încă o dată câștig de cauză) și cu figura lui Rareș Bogdan. După primul tur, devenise viral cu uitătura pofticios-slugarnică la adresa lui Iohannis. Acum două zile părea să fie deja în legătură directă cu marțienii. Orbane, nu te văd bine...

* Cursul euro ar putea ajunge la 4,85 lei în semestrul al II-lea din 2020. Iar liberalii tocmai ce se pregăteau să taie pensii și salarii, așa cum zvonea PSD-ul în campania electorală.

* Știrea ultimelor săptămâni, deci mult peste toate informațiile din turul secund de scrutin, a sosit din șifonierul unei mămăițe din București. Ținea în dressing (pe naiba dressing, era un amărât de dulap, dar breaking news-ul trebuie să circule pe mapamond!) un obuz funcțional. Așadar, Putin trebuie să-și regândească planul de ocupare a Europei de Est.

* Bunicuța bucureșteană cu bomba din dulap a avut un băiat angajat în Armată, așadar aceasta ar fi una dintre explicațiile năzdrăvăniei. Cum a ajuns obuzul la dumneaei? Eh, nu se cade să vii cu mâna goală la cea care ți-a dat naștere...

* Simona Halep dezminte că s-ar fi logodit. Păcat, am fi avut și noi românii o bârfă în plus la gura sobei. Iar vom fi nevoiți să facem politică?

Citit 1003 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.