Confiscarea apetitului senzual

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* România normală, clamată de fostul și actualul președinte, își intră în drepturi. De pildă, se vorbește despre tăierea unor fonduri substanțiale de la Educație.

* Bine, poate că se exagera și cu învățământul în țară. N-ați văzut câți intelectuali au votat-o pe Veorica? Există statistici, se vorbește în draci pe marginea acestui aspect.

* Ne-au lăsat ăștia un buget făcut praf. Declarația îi aparține premierului Orban, care pregătește un set de măsuri. Ah, desigur, nu va tăia pensiile și salariile, așa cum au fost speriați cei fără de carte în campania electorală. Iată și de ce n-ar trebui tăiați banii de la Educație! Data viitoare, se va crede că nu e bine să votezi cu partidul X, altfel ai putea rămâne fără libido, Doamne iartă-mă... În sensul că se va confisca.

* Dăncilă pleacă din PSD cu mândria că a pus lucrurile la locul lor, inclusiv milieurile și peștele-bibelou de pe televizor. Și, să nu uit, pe Oprea în conducerea formațiunii, doar n-o să creadă cineva că apărătorul Interesului Național e liberal sau userist.

* Nu pleacă și peremiștii o dată cu Veorica, iar în acest context îmi vin în cap Olguța și Codrin. Ei vor rămâne în conducere, iar președinte le va fi un anume Ciolacu. Măcar astea erau zvonurile la ora la care îmi dansau deștele pe tastatură. Nu pricep de ce nu e momit și Cumpănașu sub cupola celor trei trandafiri - ar ieși spectacol, s-ar televiza în prime-time toate ședințele social-democraților, iar Las Fierbinți s-ar termina. Ar sucomba din cauza desuetudinii.

* Dar, vai, iată ce declară domnul Oprea: „Apartenența mea la PSD e una firească. Nu am venit la ciolan, am venit la greu, să ajut.” Așa e, a venit la Ciolac(u), iar sprijinul său se va vedea la localele și parlamentarele din 2020. Piedone și Vanghelie le mai trebuie.

* Mirel Rădoi este noul selecționer al naționalei de fotbal a României. A fost uns în săptămâna Black Friday de la americani, așadar cred că va obține la rândul său o reducere: de calificare, de mandat, de speranțe că va repeta performanțele de la naționala de tineret.

Citit 1259 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2019 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.