Vestea bună pentru Iohannis

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* O știre pentru săraci ne spune că în Poiana Brașov va fi dat drumul în acest weekend la instalația de producere a zăpezii artificiale. Un prieten îmi atrage atenția că amărâții frecventează Austria și Elveția, nicidecum dealul de deasupra Brașovului, dar o țin ca încăpățânatul pe a mea. Nu știu cât va ține... Și nu mă refer la omăt.
* E limpede că informația de mai sus îl coafează pe domnul președinte Iohannis. Iertare pentru nemiloasa redundanță!
* Bucureștiul are luminițe stradale, nu și căldură sau apă caldă. Gălățenii își aduc aminte că au cunoscut o asemenea glorie, unii având încă sentimentul că-l înțeleg profund pe românul din Dristor sau de pe Lujerului, în funcție de cum au primit au ba subvenția din partea municipalității. Alooo, s-a primit până în fundul cartierului Aviației? E bine, se aude și acolo, în cartierul Dunărea? Galațiule, mai ai mâinile reci?
* Dar luminițe în formă de minge? Doar pentru că a noastră capitală va găzdui patru meciuri de la Campionatul European de fotbal de anul viitor? Păi, naționala – așa cum am mai scris – nu se va afla acolo, la masa calificaților. Bineee, mai vedem noi prin luna martie, însă tot nu se justifică mingile atârnate de stâlpi. Poate numai ca să fie diversiunea gata: bă, vă dârdâie caloriferele de frig, dar cine va merge anul viitor la Europene, aici, la doi pași de casă? Răspunsul e simplu: cine își va permite un bilet.
* Apropo, dinspre echipa îmbrăcată în galben miroase a distilerie. Cetățeanul Tamaș, arhicunoscut pentru peripețiile sale bahice (dacă nu mă înșel, în Israel a fost și închis din acest motiv), a revenit în atențiile selecționerului.
* Avocatul Cristian Băcanu, numit recent secretar de stat la Ministerul Justiției, a inflamat opinia publică după ce a susținut că fiecare cetățean ar trebui să depună o declarație de avere. Mai ales cei care n-au după ce bea apă trebuie să completeze formularul lui Băcanu – și să scuipe pe post de semnătură, dacă nu se va opri salivația până atunci.
* Potrivit unui studiu recent, 69 la sută dintre șoferii români recunosc că depășesc viteza legală cu bună știință. Cum ar veni, o fac, dar așteaptă și repercusiunile. Nu insistați, nu explic poanta.

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2019 18:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro