Lacrimi contracost

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Oamenii de știință au ajuns la o concluzie incredibilă: 60 de ani este vârsta la care ai cele mai multe șanse să înțelegi esența vieții. Veorica mai avea un pic. Până la această bornă, să nu vă gândiți la altceva... De ce să-și complice inutil existența?

* Se zvonește că DNA-ul l-ar fi pus sub acuzare pe Cumpănașu pentru fraudă cu fonduri europene. Megalomania nu i-a dat pace – pare să fie o informație forțată chiar de către fostul candidat la prezidențiale.

* Viktor Orban ne-a vizitat Timișoara. Sunt Orbani peste tot, îmi pun problema dacă într-o zi ar putea nimeni Orban Brăila. Ludovic, nu cel de la Budapesta.

* Apropo de orașul vecin. Fostul premier Mihai Tudose a fost invitat oficial să revină în PSD de către organizația din Brăila. Emoționant, îmi dau lacrimile contracost.

* Boris Johnson vrea ca acordul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană să fie votat de Parlament până la Crăciun. Moș Crăciun își pregătește documentele pentru obținerea vizei.

* Poliția a confiscat peste 22.000 de jucării și produse periculoase sau contrafăcute. Ca să nu ne mai întrebăm ce fac autoritățile de sărbători. Copilul din tine nu se va opri niciodată din joacă.

* Ambasadorul american Hans Klemm a părăsit România cu un mesaj ostil: „Vă mulțumesc pentru căldura cu care m-ați primit peste tot.” Și în București, Hans? Înțepături din toate părțile pentru doamna Firea, consider că nevasta lui Pandele merita altă soartă.

* Îmbătrânirea va fi reversibilă în curând, anunță oamenii de știință. UFO-logul de serviciu al poporului, Alexandru Mironov, cunoaște câteva chestiuni suplimentare: „Spre 2100, speranța de viață va fi mult mai mare.” Privata din fundul curții nu va suferi o barbară relocare, ea le va servi de minune și cetățenilor trecuți de două sute de ani.

* Directorul unui startup din Silicon Valley a cheltuit 75.000 de dolari, banii companiei, în cluburi de striptease. Silicon și noțiunea de striptease merg braț la braț, nu pricep unde-i culpa directorașului.

Citit 1086 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 16:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.