Academicieni cu Maybach

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Într-un supermarket din oraș am văzut acum două zile un cuplu pupându-se pasional lângă raftul de pâine. Pe bune? Chiar nu voiam să mai consum pâine, facem orice pentru a ne vinde produsele?

* Evident, m-aș duce și zilele următoare la magazin. Poate voi fi atras și la alte rafturi, n-am habar cu ce. Sărutul e dulce, însă n-ar fi rău să fie livrat la conservă.

* Raluca Turcan ne-ar cam face programul: dacă tot nu realizăm nimic la serviciu, am putea rămâne în câmpul muncii până la 70 de ani. Nu e obligatoriu, doar nevoile te-ar putea aduce în acest punct. Punct de pensie, firește.

* Mai ales personalul din construcții va dori să lucreze până la 70 de ani, cum propune doamna Turcan. Chiar ești un om greu (or cu greutate) când cari un sac în spate.

* Dilema asta îi poate măcina pe polițiști, mai exact pe doi dintre ei. Așadar, doi cetățeni echipați în albastru întreabă la Poșta Redacției, eventual la Radio Erevan, dacă după cea mai recentă declarație a Ralucăi ei pot ieși la pensie la înaintata vârstă de 35 de ani. Așa să-i ajute pe băieți aritmetica de ciclu primar!

* Mihai Tudose a revenit în PSD. Ce înseamnă asta? E ciorba de burtă reîncălzită.

* Abia acum ar trebui să se teamă gălățenii de o nouă revenire a social-democraților la putere. Mișu Tudose, brăilean autentic, va fi noul președinte al formațiunii cu trandafiri, veți vedea în februarie.

* De Bobotează, preoții dintr-un sat din Constanța au sfințit mașina de gunoi. Ca să transporte și persoane, bănuiesc că nu din alt motiv. Iartă-mă, Doamne, dacă am greșit cu ceva!

* Isărescu de la BNR a vorbit despre mărirea pensiilor: „Nu avem soluție financiară și economică. Când economia creşte cu 4 la sută nu poate să crească ceva cu 40 la sută.” Ce înseamnă asta? Citim printre rânduri: guvernatorul a fost trimis la înaintare pentru un Urbi et Orbi „pe parte economică”, cum ar zice academicienii cu Maybach.

Citit 1353 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2020 17:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.