Dalmațienii de la ISU

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ministrul Vela, unul dintre cei mai noi și importanți prieteni ai medicului Arafat, susține că nu știa nebunia de la ISU Dolj. Acolo, cel puțin asta scrie presa centrală, 101 dintre angajați sunt rude. 101, ca dalmațienii. Cam așa era Apatermul din Galați pe vremuri, care între timp – vai, ce surpriză! – a sucombat.

* Dacă respiră atâtea rude într-o instituție atât de importantă, înseamnă că se plânge în hohote în eventualitatea unei disponibilizări. Înțeleg că și la Televiziunea Română se suferă astfel.

* După înfrângerile electorale din ultimul an, PSD își dorește un congres restrâns. Ca la nunțile fără lăutari, ținute pe timp de zi – nu cheltuim mare lucru, oricum mirii sunt împreună de vreo zece ani. S-au și certat de câteva ori, dar le facem și noi o masă...

* Un europarlamentar USR, care ar fi intrat în posesia unor informații de ultimă oră, declară: „Am intrat într-un nou an cu anomalii severe în privința climei și a temperaturii planetei.” Eh, bine că nu se mai trage pe planetă. Faza cu drona din Irak a avut la bază o praștie. Nemiloasă, e adevărat, dar praștie scria pe rachetă.

* Asistentul medical din Brăila care a violat mai multe paciente a fost eliberat condiționat după trei ani de închisoare din cei opt la care fusese condamnat. Păi, da, nu mai violase pe nimeni în pușcărie, din acest motiv a fost pus în libertate.

* Sau poate că mai există și alte potențiale victime. De călăi duceam lipsă, iată încă un motiv pentru care asistentul medical brăilean își poate vedea liniștit de ale sale.

* Un senator american vrea să le interzică tinerilor sub 21 de ani telefoanele mobile, la fel ca armele sau alcoolul. Andrei Caramitru, tu ești, nene?

* S-a descoperit o specie de păsări neașteptat de altruistă, papagalul cenușiu african, care arată bunătate fără a aștepta ceva în schimb. Dacă ar exista în România o asemenea ființă, până și lumea interlopă ar fi bulversată.

Citit 1194 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2020 15:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.