Atenție la ”Angajăm răspunderea”!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un păcătos din Brăila este anchetat după ce a halit o pasăre rară, protejată de lege, iar resturile i le-a dat câinelui. De ce păcătos? Păi, s-a mânjit într-o zi de miercuri, nu era nici măcar dezlegare la pește.

* Bănuiesc că brăileanul s-a grăbit ca să nu i-o ia înainte vreun nenorocit de gălățean.

* Se aude că nu va fi vot în două tururi pentru vârful primăriilor, că liberalii și-au construit alibiul perfect, mai ales că - și asta se vehiculează - CCR-ul lui Dorneanu nu va fi niciodată de acord cu această modificare legislativă. De asemenea, anticipatele par imposibil de agățat, nici măcar profesorul de schi al lui Iohannis n-a atins vreodată o asemenea viteză.

* În schimb, strategia PNL-ului, de pe urma căreia va avea exclusiv de câștigat (nici nu e greu când dincolo, la social-democrație, stă țeapăn pe scaun un anume Ciolacu), e de aplaudat. Cei mai buni antrenori români din ultima perioadă sunt Dan Petrescu și ăla care îi ghidează pe Orban, Raluca Turcan și Cîțu.

* Doamna Veorica, apărută de nicăieri în actualitate, declară senin: "Nu am serviciu, dar am câteva oferte". Sigur a păcălit-o și anunțul Guvernului Orban: "Angajăm răspunderea".

* Rareş Bogdan, fost jurnalist, a vorbit despre intrarea în politică a lui Moise Guran, cea mai nouă achiziție a branșei: "Îl asigur că aici trebuie să doarmă cu pistolul sub cap". La cât roz are în ținuta oficială, sper ca liberalul să nu se fi referit la vreun revolver cu apă.

* Un IT-ist elibera rețete și trimiteri în locul soției sale, medic de familie. Numele cabinetului merita să fie Medical Enter.

* Patru zile în plus de concediu. Asta primesc angajații unei companii din Marea Britanie. Merită și subsemnatul, căci e nefumător. Merită chiar opt zile, căci nu trage la chiștoace nici măcar în România, darămite în Regatul coanei mari.

* Conform WTA, Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorți pentru Australian Open. Corect, în mod normal campioana din România ar fi trebuit să meargă direct în semifinalele turneului.

Citit 1378 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 16:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.