Traseistul Ghiță

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Până și Ghiță Ciobanul a schimbat rețeaua de telefonie, nimic nu mai merge cum trebuie în țara asta. Nu l-ați văzut în reclamele concurenței? E mai mult decât o trădare, pare să joace un rol mai periculos decât însuși Emanoil Savin, traseismul în carne și oase.
* Cu acest prilej, lansez la apă o sintagmă care sper să nu aibă nici măcar o zi de succes: Ghiță de la munte paște magenta. Doar n-o să-i pomenesc numele pe gratis.
* În Hațeg, conducta care alimentează orașul cu apă potabilă este împânzită de țepușe din lemn. Acestea astupă fisurile ivite necontenit pe un tronson de peste jumătate de kilometru. La Vaslui li s-ar fi zis cepuri, iar conducta n-ar fi transportat apă niciodată, la Galați și Iași, așișderea.
* Într-o țară normală, apropo de unul dintre sloganurile anului 2019, primarul din Hațeg, consilierii locali și orice responsabil din zonă ar fi intrat la închisoare. Măcar câțiva ani, pentru pericolul în care i-au pus pe cetățenii orașului. La noi se fac doar glumițe pe Facebook, iar cele mai multe dintre ele sunt furate.
* Președintele american Donald Trump crede că epidemia de coronavirus va dispărea probabil în aprilie, datorită căldurii. Și din cauza snobismului. Cât să fie la modă masca aia pentru cavitatea bucală?
* Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și conducătorul interimar al PSD, a venit cu una grea: "Cum să votezi un prim-ministru care nimeni n-a spus c-o să-l voteze?" Aștept subtitrarea ca să știu la ce s-a referit intelectualul de Buzău.
* M-a confundat o pensionară în piață. Credea că-s ăla care a luat în noaptea de duminică spre luni premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Nu, doamnă, m-am ferit eu, n-ați remarcat că el are părul mai lung?
* În vreme ce Firea continuă să acuze ELCEN că i-a lăsat pe bucureșteni în frig, doar pentru a o pune pe ea într-o lumină nefavorabilă, specialiștii în termoficare au explicat de ce nici măcar nu poate fi vorba despre așa ceva. Aiurea, am impresia că și avionul doborât la Teheran luna trecută a fost nimicit tot pentru a râde lumea de familia Pandele de la Voluntari.

Citit 1017 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.