Ministerul de Externări

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Dacă Iohannis nu l-a sunat în weekend pe Ciolacu, n-are nicio scuză. Unde a văzut domnia sa zăpadă pe pârtie? Sau s-o fi apucat de altceva, încălzirea globală te forțează să-ți schimbi hobby-ul.

* Zic inși mult mai pricepuți decât subsemnatul că mutarea buzoianului, momentul în care a anunțat că PSD-ul nu va participa la ședința programată astăzi, a fost doar cacealma. Adică președintele interimar al PSD-ului nu știe decât table, nu și șah? Nu mă miră. 

* Unde putea apărea coronavirusul pe continent? Excludem România din ecuație, e țară săracă. În Italia, bingo! Iată un motiv serios pentru alde Nicolicea să le interzică românilor din diaspora votul la alegerile parlamentare. Să nu facem buba prin corespondență, noi, cei rămași acasă, ăsta e motivul. 

* MAE, adică Ministerul de Externe (nu de Externări), anunță că până acum nu sunt români infectați cu noul coronavirus în Italia. E momentul în care deja încep să-mi fac griji. L-o fi furat careva, l-o fi dosit prin bagaje să-l aducă și acasă la familie... 

* Samsung a închis o fabrică de telefonie deoarece un salariat a fost depistat cu coronavirus. În ciuda așteptărilor, Apple nu deschide șampania, își mai pune o mască.

* Atenție la mărțișoare, avertizează Protecția Consumatorului: să nu fiți păcăliți de comercianți! Pe bune? Mă interesează doar să nu iau coronavirus atunci când le cumpăr, cred că sunt mai golit de pretenții decât mi-aș fi închipuit vreodată.

* Ar trebui dată o lege în regim de urgență, dar cine naiba s-o facă? Suntem între două guverne, doar Sf. Petru de s-ar încumeta. Așa să sune legea. Anul acesta, de 1 și 8 Martie, se vor oferi flori și mărțișoare fără îmbrățișări. Firește, și fără pupici, neobrăzaților.

* Simona Halep a ținut capul de afiș în weekend: prima femeie din România care, după ce se duce la Dubai, este felicitată de aproape întreaga țară. Mai există și proștii considerați hateri, așa cum scriam și săptămâna trecută. De zici că și-a exersat fata forehand-ul în lanul lor de lucernă.

Citit 1127 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2020 17:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.