O s-avem un viruseeel!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Este aproape oficial, undeva într-un colț al propriei tărtăcuțe, ca să nu existe discuții. Pentru a ține coronavirusul departe de România, Parlamentul îi va interzice diasporei votul la alegerile parlamentare din acest an. Na, dacă tot le înghițiți pe alea care vin la pachet cu zahăr și ulei...

* Precauție în vremea coronavirusului. Aș. De pildă, îmi aduc aminte cum, prin 2006, la revenirea din Turcia, am completat în avion un chestionar deștept. Era la modă gripa aviară, iar statul român mă întreba, printre altele, dacă pe timpul șederii în străinătate m-am jucat cu păsări moarte. Măcar de le-ar fi diminutivat.

* Abia anunțul lui Ciolacu, interimarul din moțul PSD-ului, mă panichează: "Vom avea coronavirus." Ca-n reclama aia: S-au cunoscut deja. O s-avem un viruseeel!

* Vlad Voiculescu și Nicușor Dan nu s-au înțeles nici de data aceasta pentru Primăria Capitalei. E doar o problemă de topică: iese tot Firea sau tot Firea iese.

* Ce se întâmplă, totuși? Parcă era Iohannis la butoane, ce face Curtea Constituțională? Desemnarea lui Ludovic Orban este pe lângă lege, asta-i decizia de ieri a CCR. Carevasăzică, unii au început un joc fără să-i cunoască regulile. Bașca vine mutantul din China. Se anunță vremuri inubliabile.

* Anticipatele au devenit în acest moment doar prilej de bâlci, de luare peste picior a echipei lui Șică Mandolină. S-a jucat cu voi nenea Ciolacu, drăguților, v-a lăsat să credeți că lipsa PSD-ului de la ședința de ieri este decisivă. Nu era, aveți multe restanțe.

* Coronavirusul este coronavirus, a declarat Ludovic Orban. Să se consemneze, omul are dreptate, nu m-aș fi așteptat la un asemenea adevăr.

* Gluma acestor zile a fost excavată de Victor Ponta. Tulburat electoral, șeful partidului Pro România a spus că, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de România, Iohannis ar trebui să renunțe la ideea anticipatelor și să-l desemneze premier pe Raed Arafat. Așa este. Halatul, cât e halatul?

Citit 1186 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2020 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.