Evită bocitoarele de la TV!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Sfatul unui român care și-a băgat rațiunea în pungă, doar pentru a nu fi alterată de istericii de la televizor, e banal, îmi aparține: nu mai pune mâna pe anumite butoane ale telecomenzii! Știrile pot fi obținute și din mediul online, "Viața liberă" nu face caz din orice, așadar le găsești și la noi, iar când e vorba de vreo măsură anunțată de conducerea militară a țării se opresc și desenele animate. Deci, vei fi oricum informat. Evită, pe cât posibil, nodul în gât cu care se afișează prezentatoarele de breaking news, îți va folosi după ieșirea din criza sanitară!

* N-am pomenit degeaba șleahta de bocitoare de la televizor. Acum două zile, clubul spaniol Atletico Madrid a anunțat decesul unui jucător de fotbal de numai 14 ani. Fata de la știrile sportive de la Pro TV a avut atitudinea corbului care abia așteaptă să plece hiena: "Nu știm încă dacă acest deces a fost cauzat de Covid-19". Nu știm înseamnă un categoric NU, a fost vorba de altceva. E ca și cum ai spune că un avion s-a prăbușit de la 7.000 de metri altitudine și încă nu cunoști motivul plecării din astă lume a pasagerilor. Să fi fost de la ulcer sau din cauza zonei zoster?

* România a trecut la ora de vară, ne vom acomoda foarte ușor cu ea. Și-așa n-ai unde să pleci. Rămâne să vedem cum ne vom aclimatiza cu economia de toamnă și iarnă.

* Urmează o lună aprilie la finalul căreia trebuie să vină semnalul mult-așteptat din partea șefului statului. Mai putem sta în casă 30 de zile, e dificil, dar vom rezista, apoi mă tem că nu poate fi adoptată altă soluție. Mi-e dor de o cafea la terasă cum îi este dor mamei lui Marian Oprișan de încă un nou mandat pentru feciorul său. Un mandat de președinte de Consiliu Județean Vrancea, e limpede.

* Altă metaforă pentru a cere o repornire grabnică a economiei n-am găsit.

* Câtă vreme lumea întreagă luptă cu noul coronavirus, Coreea de Nord testează rachete de atac. Cum ar constata unii pe Facebook, asta înseamnă să fii mafiot. La Phenian a fost rezolvată de mult problema conservei de carne, ca să dau un exemplu: cât timp nu există așa ceva, nici nu-ți pui problema dacă se poate desface.

Citit 963 ori Ultima modificare Duminică, 29 Martie 2020 16:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.