15 mai. Așa, și?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Este 15 mai, ziua aceea în care nu se va întâmpla nimic. Deși s-a tot vorbit despre ea. Ieși, dar parcă ți-e frică. Scoți capul în intersecție, însă nu știu dacă te-ai duce până pe Faleză. E tot Galațiul acolo, eventual și Vasluiul.

* Am tratat cu condescendență momentul delicat prin care a trecut președintele interimar al PSD, oricine poate fi încercat de o stare de leșin. Facem politică abia după ce actorii de pe eșichier ne arată fișa de analize sau chiar reclamă o formă fizică și o dispoziție mentală de invidiat. Aici am exagerat - discuția ar evolua dacă băieții care ne conduc ar frecventa și un psihiatru. Ciolacu însuși iese la televizor și spune că și declarațiile lui Iohannis i-au dinamitat starea de sănătate. Pe bune, Marcele? Pariez că, dacă te iau repede, nu știi exact frontierele Ardealului pe care șeful statului te-a acuzat că i-l dai peste gard lui Orban de la Budapesta.

* I-aș pregăti un test-grilă buzoianului care conduce formațiunea social-democrată. Care dintre următoarele localități se află în Ardeal? A: Tuzla; B: Szeged; C: Tulnici. Nicio variantă nu e corectă, monșer, ai grijă la capcane! De asta nu mai puteai dumneata, că te-a salutat Iohannis în ungurește. Aș.

* Organizația Mondială a Sănătății anunță cu pretenția că a descoperit semințele de mac pe covrig: "Virusul ar putea să nu fie eradicat niciodată". E lesne de priceput, la fel cum nu se poate ști dacă OMS va mai beneficia de aceleași fonduri și pe viitor. Ducem organizația la târg și-o facem de râs: lapte nu dă, coarnele și le-a pierdut, mai și împunge ca bleguța.

* Cea mai bătrână femeie din Spania s-a vindecat de coronavirus la 113 ani. E genul de informație care i-a scăpat detașamentului de cenzură. Cum să dai o asemenea știre? Păi, cum să se mai panicheze populația condusă din telecomandă? Numai rău face și Occidentul ăsta. Ar mai lipsi ca Streinu-Cercel să revină în atenția publicului consumator cu afirmația conform căreia spirtul cu eticheta albastră nu merge îndoit cu Fanta.

* Conform unui studiu recent, femeile și persoanele cu studii superioare consumă mai multe fructe. Ce înțeleg eu din acest rezultat? Că femeile nu au studii superioare, nicidecum că fleica de porc ar ajunge mai degrabă pe masa celor care abia au luat Bacalaureatul.

Citit 1097 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 19:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.