Terapia Intensivă de Larnaca

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* De la 1 iunie, românii care se duc în Bulgaria nu mai intră în carantină. Cel mult pot nimeri o cantină, una foarte bine aranjată. La Albena sau la Nisipurile de Aur.

* Autoritățile civile și militare din Turda au confundat cimitirul și au depus coroane de flori la mormântul soldaților ruși. Autorul informației a picat într-o plasă de el însuși întinsă: de unde știe c-au confundat ăia țintirimul? Poate chiar au dorit să-i cânte nițel în strună lui Vladimir, să-i treacă supărarea cauzată de coronavirus.

* Poate că soldații ruși, aflați pe lumea cealaltă, vor merge apoi în vizită cu flori la militarii români. Tovarăși, le-am primit de la Turda, nu știm dacă sunt trimise prin curierat or prin deviere.

* Potrivit unui proiect de lege, evenimentele cu peste 1.000 de participanți vor fi interzise până la 31 august. Dacă la butoane s-ar fi aflat Carmen Dan, am fi priceput lesne mesajul...

* Un om al străzii are dosar penal pentru fals în declaraţii după ce a minţit că vine din Anglia doar ca să fie trimis de medici în carantină instituţionalizată. Strateg, nu glumă: ăsta mi se pare un pic mai spontan decât ministrul Cîțu. Netuns este și el.

* O actriță de filme deocheate (e vorba de acele producții în care textilele sunt atât de scumpe încât nici nu sunt folosite) promite că va avea raporturi intime cu cel care va descoperi vaccinul pentru Covid-19. Numai subsemnatului nu i se pare pe bună dreptate un premiu? După ce ai fost ultra-frecventată, de ce m-aș simți realmente răsplătit, doar pentru că-mi oferi și o îmbrățișare? Ca să nu mai spun că savanții, o minoritate pe planetă, n-ar trebui să fie niște perverși, însă trebuie să vorbesc doar în numele meu. Mi se tot face un semn din fundul laboratorului...

* Guvernul cipriot a anunţat că va acoperi costul vacanţei pentru orice turist care va contracta noul coronavirus în Cipru. În plus, el va fi și tratat în Insula Afroditei. Aproape că nu știi ce să alegi, e poate cea mai bună ofertă primită în această viață – șezlongul extravagant de Mamaia sau terapia intensivă de Larnaca?

Citit 970 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2020 18:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.