Previziunile ministrului cu pahar

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Cei opt muncitori pakistanezi depistați cu Covid-19 par disputați de județele Galați și Brăila. Zice-se că i-ar aparține Brăilei, cazați fiind în localitatea Vădeni, așadar județul vecin și prieten a fost atins de blestem. Prea ieșeau raportările ca la Nufărul dinspre Chercea și Baldovinești...

* Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, o altă vedetă a istoriei care se scrie de prin martie încoace, spune că România a trecut de vârful epidemiei de Covid-19. Cu toate că noi, pacienții de rând, îl tot adulmecam, însă nu ne ieșea la socoteală. E ca atunci când te pregătești de Carpații Meridionali, fiind nerăbdător să traversezi Transfăgărășanul, dar ajungi pe lângă Măcin, în munțișorii care se holbează peste Dunăre la creșterea economică din Galați.

* Cioloș l-a criticat ieri pe Orban: "Plata amenzii nu e un merit politic, nu te face om de stat și nu e normal să te lauzi că respecți legile". Desigur, premierul n-a fost surprins la auzul comentariului făcut direct de la Bruxelles. În următorul guvern, PLUS-ul lui Dacian, fără să iau în calcul nevoile USR-ului, va primi două ministere, nu cele mai importante, dar cât să nu se simtă prost ca UDMR-ul.

* Mereu mi s-a părut că Uniunea Maghiarilor a guvernat din complezență: "Noi n-am vrea să venim la Palatul Victoria, se fumează mult acolo și am strâns doar 5 procente în alegerile parlamentare. Dar dacă insistați, nici de data asta n-o să rămânem în Opoziție".

* România va încheia anul cu creștere economică, întrucât nu a fost în "lockdown" complet, ca Germania, Italia sau Spania, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu, cel cu paharul de whiskey din poza aniversară. El și-a exprimat chiar optimismul că "poate România va avea surpriza de a fi printre primele țări europene". E de înțeles, omului i s-a deschis terasa înainte de 1 iunie, deci trebuie tolerat. Apoi trebuie trezit, ospătarii sunt nevoiți să debaraseze.

* Un echipaj al Poliției Locale Constanța a fost filmat în timp ce stătea într-o parcare cu o prostituată în mașină. Presupun că se comenta țigara de după a lui Orban.

Citit 705 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2020 20:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.