Churchill, cu gleznele goale

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Încă un mijloc de iunie, al treizecilea, și nimeni n-a fost condamnat pentru mineriade. Bine că avem (noul) coronavirus și ni se spune insistent să ne spălăm pe mânuțe! Așa cum s-a tot spălat justiția din România.

* Nimic despre Ion Iliescu, doar n-o să credem că el a chemat minerii. Domnia sa doar le-a mulțumit pentru participare, exact ca la concertele rock. Bună seara, prieteeeni, lăsăm prețurile la bilete mai jos și vă așteptăm și data viitoare.  

* Haios premier avem! Orban a declarat sâmbătă că, înainte de a-l felicita pe preşedintele Klaus Iohannis de ziua sa de naştere, i-a urat deja la mulţi ani în gând. Firește, și cu masca pe figură, ca să nu-și dea seama șeful statului că a fumat.

* Firea de la Capitală a anunțat că teatrele și instituțiile de spectacole se vor redeschide de astăzi în București. Nu mi-a fost simpatică nici când prezenta telejurnalul la Antena 1, însă  în această chestiune i-aș da dreptate. Cazinourile și păcănelele au din nou ușile deschise, nu și sălile de teatru? Aș, nu mi-e de mine, admit jenat că rareori am trecut să văd o piesă (nu scriu pentru mine în această rubrică, nu știu exact de ce), dar cât îi mai ținem pe artiști departe de ce știu să facă mai bine? Șomajul tehnic nu poate coabita cu talentul. 

* O fotografie a lui Churchill a dispărut pentru scurt timp de pe lista foștilor premieri britanici pe Google. I-a trebuit să salveze Europa din ghearele lui Hitler. Mă rog, ar spune unii, n-am fost acolo, n-am văzut, n-aș crede că s-a întâmplat astfel. Am intrat de ceva vreme într-o epocă a superficialității fără frontiere. Tăiați-i pantalonașii la glezne lui Churchill, epilați-l, așa poate că va fi tolerat de mulțime!

* Fotbalul din România a fost reluat cu marele derbi ilfovian Voluntari – Clinceni. Dinamo are Sars-Cov-2, Steaua e și nu prea, adică are mai multe nume, Rapidul vine din liga secundă, iar Petrolul, UTA, U Cluj și alte formații de tradiție – desigur, Oțelul trebuie să fie pe această listă – agonizează la matineu și în beznă. Rămânem pozitivi. În suflet, nu în statisticile Grupului de Comunicare Strategică.

Citit 645 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2020 20:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.