Trezirea turismului autohton

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vai, profesioniștii Rafila și Arafat tremură: ieri au fost raportate cam 160 de cazuri noi de infectare cu Sars-Cov-2. Hm, în condițiile astea nu prea mai poți vorbi de revenirea la starea de urgență. Dar nici zilele de testare n-au intrat în sac.

* Ah, anunță câteva site-uri de știri că există o explicație pentru numărul redus de luni, 15 iunie. Au fost efectuate mai puține teste, nene. Special ca să ne revină optimismul în obraji. Doamne, ce bine că ne putem baza pe conducători!

* Apropo, afirmația lui Ciolacu de la PSD care ni-l înfățișează altfel decât îl știam, adică o fire analitică, e un fake. I-a suflat careva, poate consilierii ăia din Israel aduși de Dragnea, nu cred că Marceluș ar fi putut confecționa de unul singur o asemenea replică. Oare să-și fi dat singur seama că-i este manipulat aparatul de vot din Parlament? Nț, nu, el abia face școala de șoferi, dacă-mi este permisă această metaforă.

* Prin urmare, numai vești proaste în ultimele zile: Duckadam și-a dat demisia de la FCSB, numărul dat publicității de Grupul de Comunicare Strategică e flasc...

* Consider că am sesizat la timp elementul-cheie din povestea parlamentarului Iulian Bulai. El, la doi ani și jumătate, o întreba pe mama sa dacă-i vor deranja minerii. La doi ani și șase luni, da? Răspunsul doamnei Bulai face toți banii: "Nu, mamă, nu ajung ei până aici". Normal, familia Bulai locuia la Monte Carlo.

* Un urs a ajuns până în centrul vechi al Brașovului, astfel că autoritățile au fost nevoite să lanseze un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din zonă, duminică dimineață. Abia acesta e un imbold pentru ieșirea din hibernare a industriei turismului autohton. Când te dai cu zgomotosul ATV pe drumul spre Poiană, nici zeul urșilor nu mai are tupeu să se apropie de urbe.

* Tendința se menține, îmi fuge imaginația prea departe. De pildă, conform unei știri de agenție, o ursoaică și trei pui au intrat într-un magazin din Băile Tușnad. N-aveau mască pe figură, paznicul nu le-a luat temperatura. Explicații, ceva, domnule Tătaru?

Citit 707 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2020 21:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.