Minciogul la fotbal

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ieri au fost raportate 300 și ceva de cazuri noi de Covid-19. N-o fi bine, doar n-o să fiu nebun să neg pandemia, însă nu mi-am pierdut toate simțurile. Digi 24 titra la câteva minute de la apariția informației: "Număr uriaș de infectări!" Era vorba de numai o sută și ceva în plus față de ziua precedentă. Îmi place să fiu speriat, dar c-un crâmpei de zâmbet pe buze.

* Institutul Național de Sănătate Publică - iertare pentru ironia care sună a fake news - recomandă ca, din toamnă, elevii să joace baschet la două porți. N-am știut să reacționez altfel, nu poți rămâne placid când auzi că fiecare elev va arunca propria minge la coș și că mâna nu poate fi utilizată în fotbal. Apropo, e henț, boșilor, se dă și 11 metri! Și cum să joci fotbal la o singură plasă? De minciog e nevoie?

* Va fi o toamnă de neuitat, ca să citez din clasici. Parcă mă și văd în propria curte cu ditamai cortul ridicat. Ca să nu infectez țânțarii din dormitor.

* Ce săriți așa pe Bădălău, nene? S-a înțeles greșit, amicul diasporei voia undeva, la curte. De unde să știe el că va nimeri la Curtea de Conturi? Numai malițioși peste tot.

* Liberalii nu au căzut la o înțelegere cu liderii USR în privința unei alianțe pentru primăriile de sector din București. Dacă m-aș numi Gabriela Firea sau Marcel Ciolacu, aș face Revelionul prin septembrie. Aș împușca doi iepuri deodată - mai știi ce coronavirus-2034 ne-o paște după Crăciun? Șampania e oricum la rece.

* Un bărbat chinez de 26 de ani a fost declarat drept cea mai grasă persoană din Wuhan, după ce s-a îngrășat 100 de kilograme în timpul carantinei de cinci luni în care a fost orașul. Dacă era român, știam că s-a holbat la Vulpița și la Las Fierbinți... Cu crăpelniță în brațe. O sută de kile, e destul. Și să mai spui că mâncarea chinezească nu se depune. Aș!

* Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate vinde la licitație, cu preț de pornire de 18.000 de euro, un Porche Panamera 4. N-aș avea curaj să particip, m-ar găsi iute în trafic păgubașul. Mi-ar ieși o Panameră de n-aș mai fi în stare s-o narez. Doar n-o să credeți că a fost mașina lui Andrei Pleșu.

Citit 629 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2020 20:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.