Drona și super-distracția

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cazul Rareș Bogdan, europarlamentar surprins de ziarul "Libertatea" în timp ce chefuia cu alte o sută de persoane într-un restaurant clujean, mă lasă rece. Nene, "Libertatea" parcă se ocupa de organe întinse în saloanele de înfrumusețare, de nasuri, sâni și pomeți, nicidecum de ieșirile în decor ale politicienilor. Și a dat buzna și cu o dronă pe GPL; în ce lume trăim? Drona aia trebuia să păstreze distanța fizică sau cum spunea o cetățeană de prin Moldova în deceniul trecut: "Ciocu' mic, acum noi suntem la putere!"

* Altfel, restaurantele, dacă nu vor fi redeschise la 1 iulie, vor intra cu toate în faliment. Bine că va rămâne de sămânță localul din Cluj care l-a adăpostit pe patriotul cu batistă roz! Comentați? Spălați-vă pe mâini, stați pe cât posibil în casă și, vorba fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, super-distrați-vă! În super-sufrageria lipită de super-bucătăria care nu-i mai mare decât o super-baie fără cadă. Super-cadă.

* Nu mă îngrijorează că un prim-vicepreședinte PNL dintr-un județ vecin susține Bacalaureatul la 42 de ani, mă gândesc doar la cel care călărește din anii ’90 această regiune. Oprișan, căci despre județul Vrancea este vorba, va fi jupân pe Milcov și de sub criptă.

* Cum ar veni, îmi închipui o forfotă la examenul de Bacalaureat din municipiul Focșani. Vocea unei eleve disperate sparge liniștea: "Doamna profesoară, domnul prim-vicepreședinte mi-a luat penarul prin atribuire directă!"

* Premierul Orban, fiind prins în povestea finalizării Magistralei 5 de Metrou, a exclamat: "Maxim două luni mai durează. Cine se frige cu ciorbă, suflă și-n iaurt." Ador să mă insinuez, să corectez pe ici, pe colo, iar declarația lui Șică ar fi trebuit să sune astfel: "Cine se frige cu ciorbă de burtă, suflă..."

* Un tabloid scrie despre formele Elenei Udrea, ieșită în weekend la plimbare cu bărbatul ei și cu fetița. Autorul, vădit îndrăgostit de fosta ministresă a Turismului, descrie fix ce nu s-a întâmplat. Ne-o prezintă ca vreun top-model, însă nici nea Traian nu cred că mai... Lenuța s-a îngrășat, e vizibilă transformarea, mi-e și rușine să scriu aceste rânduri despre fosta primă blondă a României.

Citit 733 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2020 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.