Și venise Bălălău...

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Unul n-ar admite că prim-vicele PNL de la Vrancea a luat, totuși, un ditamai 8,65 la geografie. Măcar cunoaște vecinii județului pe care îl reprezintă: Bacău, un pic de Vaslui, Buzău, Galați și parcă mai era unul, nene... Constanța, ca să nu fie de 9.

* Mă gândesc și la Marian Oprișan, conjudețeanul lui Moroșanu, candidatul de 42 de ani care a picat testul maturității. Dacă ăsta micu' - îl luăm de june, n-avem ce face - a încasat note bunuțe la istorie și geografie, cred că nu poate fi subestimat. N-ar greși atât de grav autorul panseului "mama mea sunt eu", are o firmă în spate.

* Dar avem și alte evenimente de top, cum ar fi înscăunarea lui Niculae Bădălău în boardul Curții de Conturi, cu toate că există dovezi că a fost prins sustrăgând patru saci de grâu. Scrie negru pe alb! Mă rog, ale tinereții valuri, dar sunt. Măcar nu va mai fi atât de tentat de cereale, e într-o funcție nouă și foarte bine remunerată.

* Ciudat este că Bădălău de la Giurgiu este nevoit să părăsească partidul social-democraților tocmai la venirea lui Bălălău, nume de cod pentru Ionuț Dolănescu (e pentru cunoscători, însă se impune și o explicație - șlagărul cu pricina l-a făcut mare pe tatăl său). Ar fi fost grozav la alegeri cu amândoi în aceeași barcă.

* Liga 1 de fotbal dă tonul relansării economice în România: luni am avut un meci de 2 pauză, 1 final, marți un altul cu 1 pauză, 2 final. Să mă ierte necunoscătorii, pare complicat! Dar super-stai la super-domiciliu, vorba maestrului, și te super-distrezi.

* Tot din fenomen, că sunt un pasionat al jocurilor raționale de cuvinte. Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, l-a transferat ieri pe cetățeanul Briceag. Mare brânză!

* Ieri a fost ziua doamnei Pamela Anderson, dar noi, nu și nu, am dat-o înainte cu Bădălău și Moroșanu. Și cu promisiunile lui Orban, de ca și cum n-am mai fi auzit d-astea.

* Angela Merkel a recunoscut că poartă mască doar la cumpărături. Azi ar trebui să ne dezvăluie că nu face șoping.

Citit 862 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 20:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.