Nene, și pe tine ”te cunosc de undeva”

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* A scăpat și Marcel Pavel de coronavirus, iar tu, frumoasa mea, în noaptea asta, o să fii nevoită să mai aștepți. N-o să ne mai iubim ca doi copii, așa cum susura artistul, că ar trebui să mai stau în izolare câteva zile. Mă rog, dacă insiști tu...

* Destul de repede, încurajator de repede se vindecă vedetele Antenei 1, coboară unul câte unul din spital. Să fie tratați special, contează că sunt staruri de televiziune? În condițiile astea, și ceilalți români ar trebui să spună la internare - măcar asistentei, dacă nu și medicului - că "te cunosc de undeva".

* De ceva timp vreau să scriu despre spotul publicitar care ni-l arată umil pe un adolescent atins de acnee. De fapt, am făcut-o deja, mă împiedicasem în sintagma incorectă politic "îmi dai și mie ca să ies cu o fată?". Revin acum lărgind spectrul: scapă de "dă și mie!", ieși din politică și învață o meserie!

* Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, care va împlini în octombrie 90 de ani, a devenit tată de băiat. Mi se pare că tot Sars-Cov-2 e de vină și în acest caz.

* Veste bună spre foarte bună. Pentru cei care așteaptă să le iasă actele de emigrant. Asistentul medical din Brăila, condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a sedat și violat zeci de paciente, a scăpat de după gratii, Judecătoria din orașul vecin admițând cererea de eliberare condiționată. Cu riscul repetiției, mă gândesc la băbuțele prinse cu mărar și pătrunjel în intersecție - presupun că-s colege de celulă cu El Chapo Guzman. Așa, că poate comercializau la negru și ceapă.

* Veorica i-a răspuns acuzelor lui Dragnea, însă n-am avut chef să parcurg aceste rânduri. Mi se pare pierdere de vreme; cui îi pasă de zgomotele emise de fostul premier al României? E ca și cum aș auzi că a înviat Radu de la Afumați și face într-o oră conferință de presă.

* Poliția ieșeană a amendat filiala PNL din Dulcele Târg cu 5.000 de lei pentru ședința organizată recent la un restaurant, local în care au participat peste o sută de persoane fără respectarea normelelor impuse de Guvern. 5.000 de lei? Nepermis de mult, parcă văd că ne aduce agenția americană de rating la sapă de lemn.

Citit 849 ori Ultima modificare Joi, 02 Iulie 2020 19:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.