Aparat de rupt gâtul vecinilor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Stați așa, pe asta n-o mai înțeleg. Cum adică aparatul bugetar se va restrânge de la sine? Afirmația îi aparține premierului Ludovic Orban. Zice domnia sa că angajații care doar plimbă hârtii nu-și vor mai avea rostul în fenomen. Și ce facem cu ăia care plimbă ursul, iar la final de lună sunt remunerați?

* Aș fi așteptat din partea unui șef de guvern liberal un anunț mai ferm și făcut la începutul guvernării. Să fi fost ceva de genul: alde boss, intrăm cu buldozerul, ne dorim un mediu bugetar suplu, cu forme doar acolo unde se impune! Adică să fi ieșit ceva după care vecinii, nu numai cei din spațiul comunitar, să întoarcă tigva. Dar noi, nu și nu, ne lăsăm în plata Domnului. Fix ca-n agricultură. Plouă și ninge? Se face mămăliga. Iar dacă nu, trecem pe covrigi de import.

* Același Orban a făcut sâmbătă un anunț care, dacă ar fi ieșit din paradita cavitate bucală a lui Dragnea, ne-ar fi invitat în stradă, la proteste: "Rugămintea mea către cetățeni este să nu țină cont de deciziile CCR, să acționeze responsabil." Cu alte cuvinte, e o invitație la anarhie și o pasă cu călcâiul lui Ciolacu de la PSD. Îl face politician de clasă pe buzoian, prea îi oferă șanse dimineața, la prânz și seara, la cină. Deja mi-e dor de mesajele în geacă de piele ale ministrului Vela.

* Liderul PNL Vrancea, ex-șoferul Moroșanu, care a susținut Bacalaureatul la 43 de ani, a fost respins și după contestații. Profesorii i-au majorat nota la română, însă dintr-un sclipitor 3 și ceva nu poți să faci 5 sau 6. Eh, să rămână la conducere, să vegheze pentru liniștea noastră, mai puțin contează studiile...

* Fiul cel mic al omului de afaceri Georgică Cornu a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la furat haine în mall-urile din Timișoara. Abia acesta e un simptom clar, ne ducem la vale din punct de vedere economic. E criză, e preambul de apocalipsă. Sau s-o fi luat razna ăl mic din perioada în care taică-su era amorezat de Marina Almășan de la TVR?

* Traversăm și o criză de medicamente, nu neapărat din cauza coronavirusului. De pildă, un ministru din Olanda vrea eliminarea de pe cărțile de identitate a mențiunii cu privire la sexul persoanei. Dacă e femeie, măcar numele tatălui să fie precizat, ca să știi să te ferești.

Citit 779 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2020 20:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.